Birs Bevásárló Közösség

Kérjük, értékeld ezt a bejegyzést!

 

Egy baráti társaság kezdeményezése nyomán alakult Budapesten a ma már egyre sikeresebben működő Birs Bevásárló Közösség.

 

 • Szeretnél friss, aktuálisan termő zöldségekhez és gyümölcsökhöz jutni, de nem szeretnél a piacon lófrálni órákon keresztül a megfelelő minőségű termékek megtalálásáért?
 • Szeretnél konyhádban vegyszermentes finomságokból válogatni a vacsorához, s elkötelezni magad egy környezettudatos közösség mellett?
 • Szeretnéd vásárlásoddal közvetlenül támogatni a kíméletes mezőgazdaságot folytató termelőt, aki minden héten ízletes finomságokkal lát el Téged és családodat?
 • Készen állsz rá, hogy minden héten egy doboznyi zöldséggel térj haza, majd gyönyörködj a színpompás látványban és kényeztesd ízlelőbimbóidat?

 

A Közösséghez csatlakozva lehetőséged nyílik arra, hogy minden héten baráti áron juss friss zöldségdobozhoz, mely Héjjas Szilvia gazdálkodásából származik.

Vedd fel a kapcsolatot a BIRS Bevásárló Közösséggel Facebook oldalukon keresztül, hogy jövő héten már mehess is felvenni zöldségdobozodat a Birs Bisztróban!

A BIRS Bevásárló Közösség szeretettel várja jelentkezésedet!

 

Birs Bevásárló Közösség

Birs Bevásárló Közösség heti zöldségkosara


Elérhetőségek: >>>

 

1 hozzászólás az alábbi bejegyzéshez: Birs Bevásárló Közösség

 1. Kármán Ágnes szerint:

  Sziasztok!
  Van olyan oldal ahol több információt találok a szolgáltatásról? Sajnos a szombati toborzó napot nem biztos hogy meg tudom oldani, és kiváncsi lennék hogyan, milyen feltételekkel tudok hozzátok csatlakozni, és milyen csomagok közül lehet választani, ha van ilyen, stb.
  Köszönettel:
  Kármán Ágnes

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.