Kecskeméti Szatyor Közösség

Ha Kecskemét környékén élsz, és szeretnél helyi és organikus vagy kíméletes termelésből származó, tápanyagban gazdag terményeket fogyasztani és ellátni családodat, a Kecskeméti Szatyor segít Neked!

A fővárosi  Szatyorbolt segítségével indult útjára a kecskeméti kezdeményezés, hogy a tudatos táplálkozásra törekvő vásárlók igényeit Kecskemét környékén is kielégítse.

 

A Kecskeméti Szatyor Közösség kínálatában megtalálod a friss zöldségeket, gyümölcsöket, hús- és tejtermékeket, de befőtteket, olajos magvakat és mézet is beszerezhetsz tőlük, sőt tisztálkodó és tisztítószerek is elérhetőek a webshopjukban.

Az Egyesület tagjaként megtudod, hogy az általad vásárolt ételt ki és milyen módszerekkel termelte. Így bizalommal fordulhatsz a közösség felé, s akár Te is ajánlhatsz termelőt!

Tagként lehetőséged van aktívan részt venni a közösségi tevékenységekben, így rendelésed leadásánál választhatsz, hogy mivel tudod segíteni a közösség munkáját – például kóstolót viszel, fotózol, vagy a takarítási munkálatokban veszel részt.

Tapasztald meg a közösségi vásárlás élményét és légy tagja egy környezettudatos életre törekvő egyesületnek!

Téged is szeretettel vár a Kecskeméti Szatyor csapata!

 

Kecskeméti Szatyor Bevásárló Közösség

Kecskeméti Szatyor zöldségkosár

 

Elérhetőségek: >>>

 

1 hozzászólás az alábbi bejegyzéshez: Kecskeméti Szatyor Közösség

  1. Eredményes és Sikeres Boldog ÚJ Évet Kívánunk mindenkinek, aki hozzájárul a Bevásárló közösségek működéséhez vásárlóként, termelőként, szolgáltatóként, szállítóként, szervezőként ötletadóként hasznos tagként. Velük épül az a ragyogó együttműködés emberek, csoportok, közösségek és települések között, amellyel hozzájuthatunk hozzáértéssel és odafigyeléssel termesztett ízletes bio- zöldségekhez és gyümölcsökhöz, szeretettel és szakértelemmel készített egészséges és tápanyaggazdag élelmiszerekhez.
    Ezt a csodálatos kezdeményezést terjesszük ki szélesebb körre, ismertessük meg minél több emberrel a bevásárló közösségek hasznos és áldásos tevékenységét. A közösségek együttműködésével, egymás megismerésével, tapasztalatcserével, egymás segítésével, támogatásával egy szélesebb körű eredményesebb közös munka válik lehetővé.

    Szeretettel várunk a Tudatos Társadalom közösségében minden jószándékú embert, akik tenni akarnak magukért, családjukért a közösségért, akiknek fontos, hogy a családok asztalára friss, egészséges élelmiszer kerüljön, a helyi és környékbeli termelőkkel együttműködve az ő vegyszermentes termékeit fogyasztva a bevásárló közösségek bevonásával és együttműködésével.
    Kérdésekre a pazmandiek@gmail.com, csomari@yahoo.com címeken szívesen válaszolunk.
    Tegyük jobbá együtt a világot! https://tudatostarsadalom.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.