Bio Kosár

 

Pataki István és Konczili Anna 1994. óta gazdálkodnak Kosdon.

Főképp bogyós gyümölcsöket termelnek, melyekből rostos sűrítmények, szörpök, ivólevek és lekvárok készülnek.

Termékeik cukor felhasználása nélkül készülnek.

Csak bio minősítésű italokat és lekvárokat készítenek, amelyek kiváló íz és beltartalmi értékeket képviselnek!

Fagyasztott gyümölcseik télen is a nyarat idézik vásárlóiknak!

 

Termékeik:

  • EGÉSZSÉGÜNK VÉDELMÉBEN – bio fekete ribizli
  • A GYÜMÖLCSÖK KIRÁLYNŐJE – bio málna
  • FIATALSÁG – SZEMÜNK FÉNYE – bio áfonya
  • A FÜRTÖS NAPSUGÁR – bio piros ribizli
  • A NYÁR ZAMATA – őszibarack
  • HAMVAS ŐSZ – szilva
  • A FEKETE GYÖNGYSZEM – szeder
  • AZ ERDŐ AJÁNDÉKA – som

 

Bio-kosár

 

Budán és Újpesten a bio piacokon árusítják termékeiket, valamint az ország bio vásárain, gasztro rendezvényein népszerűsítik a biogazdálkodást és feldolgozott gyümölcseiket.

Őstermelőként rendelkeznek a Biokontroll Hungária minősítésével. Kizárólag a nemzetközi előírások alapján minősített, ellenőrzött biotermesztésből származott élelmiszereket kínálják.

Budapesten, Vácott és környékén házhoz szállítást vállalnak.

 

Elérhetőségek >>>