Szőlész-borász tanfolyam

 

Szőlész-borász tanfolyam

Sajátítsd el Te is a szőlészet-borászat fortélyait!

 

Napjainkban folyamatosan nő azoknak az embereknek a száma, akik szeretnének saját készítésű borral rendelkezni. Ahhoz viszont, hogy ezt az eredményt büszkén kínálhassák bárkinek is, szükség van a megfelelő tudás elsajátítására is.

A minőségi bor létrehozása nagymértékű odafigyelést és olyan szakmai tudást igényel, amit csak a legjobb szakemberektől érdemes elsajátítani, azoktól, akik mögött több éves szakmai tapasztalat áll.

A Szőlész-borász tanfolyam segítséget nyújt abban, hogy a szőlőtermesztés csínját-bínját megtanulhassuk. A megfelelő hozzáértéssel a szőlőfeldolgozás és a szőlőtermesztés körüli különféle munkálatok (oltás, metszés, szüret) egyszerűbbé válnak.

A képzés segítséget nyújt abban, hogy teljes rálátásunk legyen a borturizmus kialakulására, folyamataira, és arra is, hogy milyen módon tudjuk ezt számunkra kedvező módon kiaknázni. A képzésen megismerkedhetünk a biogazdálkodás módszereivel, a helyi borértékesítés folyamataival, és a nélkülözhetetlen adminisztrációs lépésekkel is.

A Szőlész-borász tanfolyam által megszerzett tudást a hallgatók nem csak a vállalkozásukban, de családjuk legnagyobb megelégedésére otthonukban is kamatoztathatják.

 

A minőség garanciája:

 • Több, mint 16 éves tapasztalat biztosítja a tanfolyamok zavartalan megszervezését, és lebonyolítását. A hallgatók számára ez gördülékenységet jelent, illetve azt, hogy egy kellemes és stresszmentes környezetben sajátíthatják el a tananyagot.
 • Az oktatók olyan agrárszakemberek, akik a legkiválóbb főiskolai tanárok, illetve az agrárszakma legközismertebb, és legelismertebb alakjai közül kerültek ki. Ismerik a mezőgazdaság legújabb fejlesztéseit és birtokában vannak a legújabb szakmai tudásnak is. Kezeik alól minden évben több száz sikeres tanuló kerül ki. Az ő vizsgai felkészítésük – a hallgatók legnagyobb megelégedettségére -, a legmagasabb színvonalat képviselik.

 

A Szőlész-borász tanfolyam nyolc fő témakör köré épül:

 • Szőlőtermesztés a gyakorlatban
 • A szőlőtermesztés technológiája
 • Borászat a gyakorlatban
 • Borászat technológiája
 • Szőlőtermesztéshez kapcsolódó eszköz-gép ismeret
 • Szőlész borász alapmérések
 • Vállalkozási ismeretek
 • Munkavédelmi ismeretek

 

 

A Szőlész-borász tanfolyam helyszínei:

Budapest – folyamatos

Kecskemét – folyamatos

 

A jelentkezés feltétele:

 • 8. osztályos végzettség
 • háziorvosi igazolás.

 

A tanfolyam időtartama: 7 hónap

A kötelező személyes megjelenések száma az előzetes tudásszintfelmérés eredményétől függ, és mindig a képzési tanácsadóval előre egyeztetett időpontban történik.
Emellett a tanítványok nyomtatott és elektronikus úton is olyan segédanyagokat kapnak, amik a felkészülésüket a legteljesebb módon elősegíti.
A felkészülést mindenki saját ütemterv alapján teheti meg.

 

A képzés díja: 320.000.-Ft.

 • tartalmazza a tananyag költségét
 • lehetőség van kamatmentes részletfizetésre

 

EUROPASS:
Az EUROPASS egy olyan idegen nyelvű bizonyítvány-kiegészítő, mely segít az Európai Unión belüli, külföldi munkavállalásban. Eredményes vizsgát követően igényelheted az általad kért nyelven!

 

Kedvezmények!
akár 20.000.-Ft értékben

 

OKJ: 34 541 06
Nyilvántartásbavételi szám: E-000188/2014/A015

 

További részletekről kérj ingyenes tájékoztatót az alábbi űrlap kitöltésével:

 

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Saját név/Tanfolyam neve*
Email*
Email még egyszer*
Telefonszám*


 

További agrárképzések megtekintéséhez kattints erre a sorra!