Czanadomb Vendégház

 

Cserkút központjában, Pécs közelében található a Czanadomb Vendégház. Nyugodt, csendes környezetben a Nyugat-Mecsek mellett található. Ezt a kicsiny települést mindössze 500-es lakják, de egyre több a fiatal. Kis mérete miatt családias hangulatú, és ideális lehetőség a pihenni vágyók számára.

 

Csodálatos környezetben terül el a Czanadomb Vendégház.
Egy csendes kis faluban, Cserkúton található a Czanadomb Vendégház.

 

Igény esetén reggeli és félpanzió is rendelhető. Grillezési és nyársaló hely az udvaron a rendelkezésére áll a vendégeknek. A gyerekek játszhatnak az udvari játszótéren, ami hintát, csúszdát, homokozót jelent, és felhőtlen szórakozást és kikapcsolódást. A birtokon a pihenő rész teljes mértékben a nyaralók igényeit elégíti ki. Az udvaron a zárt parkolási lehetőség is adott.

Egyedi megoldásként a Czanadomb Vendégház területén egy kerti tavat rejt. A tóban halak illetve teknősök is élnek. Őket a gyerekek előszeretettel etetik, emellett nagy élményt is nyújt számukra. A falusi horgásztó is remek lehetőség a vendégek számára. A településen több vendéglő is várja az éhes látogatót, többek között a szomszéd Mézesfészer is, ahol kemencében sült finom ételeket szolgálnak fel.

A szállásból remek kilátás és panoráma nyílik a környező hegyekre. A szomszédos erdők nagyon jó lehetőséget nyújtanak a kirándulásokhoz. A természetvédelmi terület egy védett állat és növény világ mindennapjaiba enged betekintést.

A község közel fekszik a megyeszékhely városához, Pécshez. Így annak látnivalóit és nevezetességeit is könnyedén útba ejthetjük.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

+ 15 = 16