Edit Vendégház

 

Az Edit Vendégház egy családias hangulatú szálláslehetőség, amit csak a boros pince feletti présház átalakításával lehetett kivitelezni. A kertben grillezési lehetőséget nyújt a kemence és a tűzrakóhely, amely asztalokkal és székekkel is kiegészült.

 

Az Edit Vendégház remek kikapcsolódási lehetőség.
Az Edit Vendégház nyugodt, csöndes környezettel várja vendégeit.

 

A Villányi borvidéktől szinte egy karnyújtásnyira fekszik az Edit Vendégház. A borkóstolási lehetőség a szálláson is adott. Itt egész évben számtalan program közül választhatnak maguknak a vendégek. A különféle rendezvények számtalan vendéget vonzanak az általában nyugodt és csöndes városba. A Bólyi pincepörkölt pedig igazi hírességnek számít, amiért messze földről érkeznek turisták, hogy megkóstolhassák.

A vendégház Bóly városban található. A városról kevesen tudják, hogy történelmi borvidéken terül el. A város napfényben gazdag domboldalai remek lehetőséget nyújtanak a szőlő termesztéséhez. Itt húzódnak a méltán híres, és ősi pincesorok. A legjobb minőségű fehér borokat itt állítják elő a szőlősgazdák.

A városban sétálva több nevezetességet is érdemes megtekinteni. Itt található a klasszicista Batthyány-Montenuovo kastély, amely egy 11 hektáros csodálatos kastélyparkkal rendelkezik. Érdemes megtekinteni a Batthyány-Montenuovo múzeumot is, amely még a 19. század végén épült. Emellett még külön figyelmet érdemel a többszáz éves Nepomuki Szent János katolikus templom, a Kálvária domb, a folyamatos kiállítások vagy múzeumok és a História Hall.

A szálláson lehetőség van bicikli és személygépjármű tárolására zárt helyen. A környéket biciklivel is körbe lehet járni. Komplett kerékpár túrák szervezésére is van lehetőség.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

4 + = 6