Gorica Kultúrház

 

A Gorica Kultúrház egy kultúrházból kialakított szállás, amely egy közel egy hektáros birtokon terül el. Az udvar tele van gyümölcsfákkal, ahonnan a vendégek nyugodtan szedhetnek maguknak gyümölcsöt. A házat egy kályhakemence fűti, az udvaron grillező és nyársaló hely várja a vendégeket. A birtokon található fűszerkert minden igényt képes kielégíteni.

 

Remek választás a Gorica kultúrház.
A Gorica Kultúrház melletti biogazdálkodásba is betekintést nyerhetünk.

 

A Gorica Kultúrház vendégei kézműves termékeket is vásárolhatnak. A látogatókat zárt parkoló és kerékpár tároló is várja. Sporteszközök és játékszerek a helyszínen igénybe vehetőek. A pihenni vágyókat igényesen felszerelt pihenőkert, míg a kicsiket játszóudvar várja.

A Gorica Kultúrház a közel egy hektáros területén a vendéglátó biogazdálkodást folytat. Az itt megtermelt zöldség, gyümölcs mind ökológiailag ellenőrzött területről származik. Sem a termelés, sem a feldolgozás során nem használnak vegyszereket. Nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy a háztartási munkálatok során se kerüljenek olyan anyagok a környezetbe, aminek káros hatásai lehetnek.

Igény esetén a vendégek részére biokert bemutatót is tartanak a szállásadók. Itt megismerhetik azokat a praktikákat, amikkel természetes módszerekkel elő lehet állítani az élelmiszert. A termékek a vendégek számára megvásárolhatók. Zöldségek, gyümölcsök, dió, lekvár, gyógynövények és fűszernövények várják a látogatókat. Étkezések alkalmával is kizárólag a biogazdaságban vagy a helyi termelők által előállított termékekkel találkozhatunk. Igény esetén házi készítésű helyi különlegességet is megkóstolhatnak a vendégek.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

+ 19 = 20