Apartman Hercegkút

 

A Zempléni-hegyek lábánál fekszik Hercegkúton a falu középpontjában az Apartman Hercegkút. A festői szépségű környezet alig 4 km-nyire található Sárospataktól. A Zemplén gyöngyszemének is tartott település felfedezéséhez remek kiinduló pont az Apartman Hercegkút szállás. Ezen felül a Zemplénbe irányuló túraútvonalakhoz is remek kezdő helyszín. Csendes, nyugodt környezetben, és igény esetén hagyományos házi készítésű sváb ételekkel és specialitásokkal várja a vendégeket a szállás. Az igények alapján fél panziós ellátás megoldható. A gépkocsival érkezők az udvaron tudnak parkolni.

 

Csendes, nyugodt környezetben vár az Apartman Hercegkút
Igény esetén hagyományos készítésű sváb ételek várnak az Apartman Hercegkút vendégeire.

 

Az Apartman Hercegkút a Zemplén azon pontja ahonnan viszonylag rövid távolságon belül számtalan várat és várromot felfedezhetünk. Emellett útba ejthetünk kastélyokat, kiállításokat és múzeumokat is.

A sárospataki termálfürdő remek kikapcsolódás azoknak, akik szeretik a vízhez köthető pihenési lehetőségeket. Itt több medencével, egész napos szórakozás vár a családra, amit különféle szervezett programok is színesítenek. Szintén Sárospatakon található a Betyár Tanya, ami a lovaglás szerelmeseinek nyújt felüdítő érzést.

A Zempléni Kaland Park is olyan hely ahova főleg gyerekekkel érdemes ellátogatni. A több, mint 1 km-es libegő egy kilátóhoz visz fel, ahonnan Sátoraljaújhelyet, és a Zemplén-hegység jelentős részét is megtekinthetjük. Emellett kipróbálhatjuk a 2275 méteres bob pályát is, ami felejthetetlen élményt képes nyújtani. Hosszú kikapcsolódást nyújt emellett még a kalandtúra és a hófánk nevezetű csúszó pálya is.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

75 + = 80