Família Tanya

 

A Família Tanya a Fehértói Tájvédelmi Körzet területén fekszik, Szatymaz településen. A vendégek számára igény esetén az étkeztetés biztosított. A reggelitől egészen a teljes ellátásig. Az udvaron rendezvény sátor került kialakításra, ami 12X30 m-es területével több száz fős rendezvények lebonyolítására is alkalmassá tette a Família Tanya területét.

 

Família Tanya
Família Tanya

 

Emellett egy 100 m2-es társalgó is megtalálható a kőházban. Itt csoportos étkeztetésre is alkalom nyílik. De különféle szórakozási lehetőségek is rendelkezésre állnak. Biliárd, csocsó, társasjátékok.  Lehetőség van esti programokat szervezni, mint a vetélkedők, táncprogramok.

A beltéri programok mellett a szabadtéri programok is nagy számban rendelkezésére állnak a Família Tanya vendégei számára. A szálláshoz egy nagy 8 hektáros terület, birtok is tartozik. Az udvaron lévő napozó ágyak, napernyős hinták mellett medencés fürdőzésre is lehetőség van. Ugyanitt grillsütési, és bográcsozási alternatíva is adott. A gyermekek számára homokozó, gyermekhinta, és kosárpalánk biztosítja a teljes értékű kikapcsolódást.

A Família Tanya területéhez még egy 9,5 hektáros szabadidőpark is tartozik. Itt az 5 darab tó, és a bennük található rengeteg hal remek alkalom a kikapcsolódásra a horgászást, mint szabadidős tevékenységet választók számára.

További aktív kikapcsolódási lehetőség még a haletetés. Emellett még az itt található különféle állatok simogatása, és etetése is nagyszerű szórakozást nyújt. A Família Tanya tökéletes kiindulópont lehet a környező vidékek bebarangolásához.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

2 + 1 =