Noll Tanya

 

A Noll Tanya szállás Felcsúthoz közel egy 15 hektáros birtokon terül el a Vértes hegység lábánál. A vendégház területén egy erdő, egy tó, rét és egy 9 lyukú golfpálya is helyet kapott. A szállás rendkívül bababarát. Kiságy, etetőszék és fürdető kád, és biztonsági konnektorok is könnyítik a kisgyermekekkel érkezők pihenését. A gyerekeket kutya, macska, kis kecske és baromfi is várja.

 

A Noll Tanya kézműves termékekkel várja vendégeit.
A Noll Tanya golfpályával és 15 hektáros birtokkal várja vendégeit.

 

A golfpályát térítés ellenében vehetik igénybe a vendégek, míg a tavat ingyenesen lehet horgászásra használni. A golf pálya Magyarország első SWINGOLF pályája.

Az udvaron grillezési és szalonnasütési lehetőség is adott. A közelben egy fedett pihenő lett kialakítva padokkal és asztalokkal. A hatalmas füves udvarban a gyerekek focizhatnak, tollasozhatnak, röplabdázhatnak és pingpongozhatnak is.

A Noll Tanya remek kézműves termékeket is értékesít a látogatóinak. Emellett házi levendulából készült illóolajat, vizet, és illatzsákokat is készítenek.

A Noll Tanya remek lehetőséget nyújt a környező területek bebarangolásához, hiszen számos túraútvonalat bejárhatnak a túrázást előnyben részesítő vendégek.

A környéken rengeteg lehetőséget érdemes kihasználni. Az Alcsútdobozon található Habsburg kastély maradványokat egy több mint 40 hektáros arborétum veszi körül. Itt több fajta növény ritkasággal is találkozhatnak a látogatók. Csákváron az Eszterházy kastély, míg Martonvásárhelyen a Brunszvik kastély várja az érdeklődőket. Ez utóbbi kastélyban Beethoven hosszabb időt is eltöltött, aminek az emlékét múzeum is őrzi.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

2 + = 5