Tornácos Vendégház

 

Kismarján a román határ közelében vár a Tornácos Vendégház. Alföldi környezetben, festői tájon várja a kellemes kikapcsolódást kereső vendégeit. A látogatók teljes mértékű ellátását, és változatos programját is a szállásadók igény esetén elkészítik.

 

Csodaszép környezettel találkozhatnak a Tornácos Vendégház szállásra érkezők.
Magyaros ízek, helyi ételkülönlegességek várják a Tornácos Vendégház látogatóit.

 

Az ide érkezőket igazi magyaros ízek várják, amiket teljes mértékben biotermékekből készítenek el. Reggeli, félpanzió, és teljes ellátás közül is lehet választani. A háromfogásos főétkezésnél a vendég választhatja ki a menüt. Az udvari kemence számtalan helyi különlegesség elkészítését teszi lehetővé.

A kertben zárt parkoló lett kialakítva. A Tornácos Vendégház a látogatók számára még infraszaunával is szolgálhat.

Kismarján helyben adva van a vadászati lehetőség is. A túrázás mellett igény esetén idegen vezetést is tartalmazhat. Rengeteg sportolási lehetőség közül lehet választani. Lengőteke, kispályás foci, terepfutás is a lehetőségek között szerepel. A horgászás kedvelői is hódolhatnak a szenvedélyüknek. A nagyobb csoportok számára kézműves foglalkozások és a tanulmányokat segítő foglalkozási lehetőségek közül is lehet választani.

Történelmi és botanikai szempontból is híres a Templomkert Kismarján. A területen a védettséget élvező fák közül 16 db ezüsthárs éri el a 2 méteres törzs kerületet, illetve közelíti meg a 20 m-es magasságot. A fák árnyéka alatt kapott helyet több emlékmű is, és szobor. A településen érdemes még megnézni a Református templomot is. Emellett a Bocskai várdombot is ajánlott felkeresni.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

5 + 2 =