Arany-patak Vendégház

 

Cserhátalján Pest megye egyik legszebb és legbékésebb táján várja a vendégeket az Arany-patak Vendégház. Az udvaron tűzrakáshoz, szalonnasütéshez, és bográcsozáshoz adott a lehetőség. A kerti bútorok remekül kiegészítik a pihenni vágyók igényeit. A horgászás iránt érdeklődőket a közeli horgásztó várja.

 

Az Arany-patak Vendégház kellemes kikapcsolódást nyújt a pihenni vágyóknak.
Pest megyében, Gödöllő és Vác között vár az Arany-patak Vendégház.

 

Az alig 15 km-re fekvő Vác számtalan lehetőséggel kecsegtet. A hangulatos kisváros barokk stílusban épült. Érdemes megtekinteni a híres Váci Székesegyházat, és a Kéttornyú Piarista templomot is. Vácon ezen kívül még rengeteg templom, kápolna és rendház is található. Nagyon szép turisztikai látványosság a Kőkapu is. Ha itt járunk érdemes ellátogatni a Március 15.térre is, ahol emlékmű és körös-körül barokk stílusú épületek fogadják a látogatót. Az embernek olyan érzése van tőle, mintha egy másik évszázadba került volna, fantasztikus.

Gödöllő is csak 21 km-re található a szállástól. Itt jártunkkor érdemes felkeresni a gödöllői Grassalkovich Kastélyt. A magyar barokk kastélyépítészet legszebb darabja. Huszonhat, a kornak megfelelően rekonstruált termében mutatja be az uralkodó és a kastélyt építtető Grassalkovich családot. A kastély nem csak múzeumként funkcionál, de divatbemutatók, rendezvények rendszeres színtere. Kávézó, ajándékbolt és korhű ruhákban történő fotózás várja az érdeklődőket. A kastély mellett múzeumok, a Horty Miklós bunker is várja a látogatókat. Érdemes a gödöllői arborétumot is felkeresni, ami 354 hektáros területtel rendelkezik.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

54 − 52 =