Handó Porta

 

Szenna településen fekszik a Handó Porta csendes, nyugodt környezetben. Rengeteg természeti szépség mellett, egészséges közeg fogadja az idelátogatókat. Előzetes egyeztetés alapján reggelit és félpanziós ellátást is lehet igényelni a Handó Porta tulajdonosai által.

Az udvaron az autóval érkezőknek parkolási lehetőségük van. A gyerekeknek remek kikapcsolódást nyújt a kert játszótér. A birtokon grillezési és egyéb tűzgyújtási lehetőség is adott.

 

Szenna településen található a Handó Porta.
A Handó Porta festői szépségű helyen várja vendégeit.

 

A szállás remek lehetőséget nyújt a természetet kedvelő vendégek számára. A Handó Porta szomszédságában terül el a Zselicségi Tájvédelmi körzet. A vadon érintetlensége, az állatállomány gazdagsága, és a növényvilág változatossága valósággal elbűvöli az utazókat. A Zselicben több ritka és védett növénnyel is találkozhatnak a vendégek. A Zselicben remek lehetőségek, természeti értékek várják a túrázókat. Források, lankás völgyek, meredek emelkedők teszik változatossá a tájat. Érdemes a közeli falumúzeumot is megtekinteni.

A Handó Porta 8 km-re fekszik Kaposvártól. A dombok közt megbúvó településnek a főutcáján egy patak csörgedezik keresztül. Szenna egyik nevezetessége a régi idők emlékét őrző skanzen. Az 1700-as évek végén épült református templom messze földön híres.

A közeli megyeszékhelyen a nyaralás ideje alatt is remek programokkal színesíthetjük az üdülésünket. Az itt található élményfürdő rendelkezik a legnagyobb hazai összefüggő vízfelülettel. Emellett még múzeumok, székesegyház, arborétum, és Magyarország leghosszabb mesterséges tava is várja az érdeklődőket.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

81 + = 82