Mag Tanya

 

Bárudvarnokon egy 1,5 hektáros birtokon helyezkedik el a Mag Tanya. A pihenésre és nyugalomra vágyók ideális lehetősége. Itt helyben adott minden, ami ehhez szükséges, de még az aktív kikapcsolódási lehetőségek is.

 

A Mag Tanya egyedülálló kikapcsolódást nyújt.
A Mag Tanya változatos programokkal és gyönyörű birtokon várja a feltöltődni vágyókat.

 

A gyermekek számára játszótér és póni lovaglási lehetőség áll a rendelkezésükre. Az aktív pihenést íjászkodás, paintball pálya, agyagkorongozás garantálja, de még a quadozással is megismerkedhetünk. A Mag Tanya rendelkezik szaunával a vendégek számára, de igény esetén a masszázs szolgáltatás is csak akarat kérdése.

Több fajta masszázs közül is lehet választani a gerinckorrekciótól, a talpmasszázson át a thai masszázsig sokféle lehetőség közül lehet választani.

A közeli Petörke tó remek fürdési lehetőséget biztosít az arra vágyóknak. Emellett horgászási lehetőség is adott a közelben. Nagyszerű erdei kerékpár és gyalogtúrák várják a természet szerelmeseit.

Ezen lehetőségek mellett is még rengeteg látnivaló akad a környéken. A közelben található Szennai falumúzeum kifejezetten ajánlott látványosság a családoknak. Találhatunk még a környéken vidraparkot, és Bőszénfán egy szarvas simogatót is. A Szigetváron megtalálható vár és emlékmű, az állandó és részleges kiállításokkal szintén tökéletes úti cél lehet. Mesztegnyőn és Almamelléken a kisvasutat is kipróbálhatjuk, ami a gyerekek számára jelent nagy örömöt. Tökéletes kikapcsolódási lehetőség még a Kadarkúton megtalálható magán arborétum, de a Katica tanya is olyan élményeket nyújt, amit sokáig nem tud elfelejteni a látogató.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

+ 5 = 11