Nagy Vendégház

 

A Nagy Vendégház aktív kikapcsolódási lehetőséget nyújt a Kőszegi hegységben található Bozsokon, az osztrák határ mentén található. A szállás panzióval és apartman házakkal is a vendégek rendelkezésére áll. Emellett sátrazási lehetőség, illetve lakókocsis férőhelyek is rendelkezésre állnak. Mindkét ház mozgássérült személyeknek is könnyen elérhető.

 

A Nagy Vendégház Bozsokon.
A Nagy Vendégház különleges élményekkel tehet gazdagabbá.

 

A Nagy Vendégház vendégeinek a kívánsága szerint lehet választani a bőséges reggeli, a kemencében sült vacsora lehetőségei közül. A faluban több étterem és cukrászda, állandóan nyitva tartó boltok várják a turistákat. A cukrászda helyben készült finomságokkal várja az érdeklődőket.

Aktív pihenési lehetőségként a jelenlévők bicikli túrákon vehetnek részt. Akár kiépített bicikli úton, akár hegyi kerékpár túrán. A hegyi túrák gyalogosan, túra vezetővel is végig járhatóak. A Falu rendelkezik tenisz-, és tekepályával, valamint lovak kedvelői meglátogathatják a helyi lovardát is.

A Nagy Vendégház közelében különböző strandolási, fürdési lehetőséggel találkozhatnak a vendégek. Határon innen és túl is lehetőségünk van mártózni. A lehetőség tehát adott, annyi a feladat, hogy eldöntsük a határ melyik oldalán szeretnénk ezt megejteni.

A hidegebb havas évszakban, télen is remek szánkózási lehetőségek, és sípályák (oktatással) várják az ez iránt érdeklődőket.

A technikai sportok rajongóinak jó hír, hogy lehetőség van gyerek quad és gokart bérlésére. Szupermoto és motokrossz pálya várja az érdeklődőket, illetve enduro útvonalak vezetéssel is rendelkezésre állnak. A hőlégballonozás 4 főtől 100000 Ft-ba kerül.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

55 − = 49