Kemenes Porta

 

A Kemenes Porta egy a Balatonhoz közeli településen, Lovason található Ökopanzió. A Balatontól mindössze csak két kilométer távolság, falusias nyugodt légkör , 3 db 15 fő befogadására alkalmas apartman várja az ideutazókat. A Kemenes Porta napelemekkel csökkenti az energiafüggését és fogyasztását.

 

A Kemenes Porta Lovason.
A Kemenes Porta a Balatontól szomszédságában várja az üdülni vágyókat.

 

A birtokon belül számtalan lehetőség áll a vendégek rendelkezésére, csak győzzenek választani. A kertben grillező és kemence áll a rendelkezésünkre, míg a pincében borkóstolóra is alkalmunk lehet a Kemenes Porta saját boros pincéjében. Ezt a vendégek önkiszolgáló módban használhatják. Igény esetén reggelit és vacsorát is kérhetünk.

A kerékpárkölcsönzés alapszolgáltatás, ami azért is kedvező, mert a Balaton partján kiépített bicikliút segíti a közlekedésünket, sőt a településeket kis forgalmú utakon is meg lehet közelíteni, így akár messzebb is bátran elkerékpározhatunk.

Remek közlekedési lehetőségekkel rendelkezik a település. Az élelmiszerbolt mellett vendéglő és csárda is a turisták kényelmét szolgálja. A Balaton remek lehetőséget nyújt a horgászatra, és a vízi sportokra is. Emellett még gyalogtúrák, kerékpár túrák és lovas túrák közül is válogathatunk. Az évnek megfelelően szüreti mulatságban vagy akár disznóölésen is részt vehetünk.

Amennyiben előre jelezzük a háziak több programmal is készülhetnek számunkra. Nagyon hasznos lehet számunkra akár az étkezési program, akár az egészség program és még sok minden más is. Különböző távolságú kerék és gyalogtúrákról kaphatunk információt, sőt egy komplett 4 napos programmal is találkozhatunk.

 

Elérhetőségek >>>