Göcsej-szíve Vendégház

 

A Göcsej-szíve Vendégház alig 25 km-re található a megyeszékhelytől, Zalaegerszegtől, ahol élvezetes élményfürdő is várja a látogatókat. A szállás az alig több, mint 500 fővel rendelkező Kustánszeg egy külső községrészén Paraszán helyezkedik el. Az udvaron parkolási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. Grillezési, tűzgyújtási lehetőség szintén adott. Az épület érdekessége az, hogy az új és a régi építészeti stílusok is megtalálhatóak benne. A tégla falat belülről egy 25 cm széles agyag falazat.

 

Paraszán található a Göcsej-szíve Vendégház
A Göcsej-szíve Vendégház különleges sóbarlanggal várja a vendégeit.

 

A Göcsej Szíve vendégház egyik különlegessége a sóbarlang. A létesítmény 18 tonna jó minőségű parajdi sóból épült. Dekorációs elemként himalájai só kövek, só téglák és só tűzhely is fogadja a gyógyulni vágyókat. A sóbarlang kiváló egészség támogató erővel rendelkezik. Jó hatással van az asztma, a felső légúti megbetegedések, a különböző típusú allergiák, a bőrbetegségek kezelésére, és immunerősítés céljára is. A mennyezetet különböző színű cseppkövek díszítik, ami stressz és ingerlékenység csökkentő hatású és fokozza a szellemi feltöltődést is a sóbarlang kúra sikeres érdekében. A 16 nm-es alapterületen összesen 8 fő tud energetizálódni.

A faluban egy körülbelül 14 hektáros tó is fekszik, ami kiváló lehetőség mind a fürdőzésre, mind a horgászásra is. A terület túrázás szempontjából is nagyszerű lehetőség. Számtalan túraútvonalat be lehet járni, a környező erdőségeknek pedig nagyon gazadag az állat és növény világa.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

+ 12 = 13