Szentgyörgyvölgy Vendégház

 

A Szentgyörgyvölgy Vendégház Zala megye festői szépségű táján fekszik. A Szentgyörgyvölgyben fekvő szállás egy igényesen felújított, minden igényt kielégítő parasztházban várja a vendégeit. A szlovén határ szomszédságában, az osztrák és a horvát határtól autóval, alig 45 percnyire található a település. A kertben parkoló lett kialakítva a gépkocsival érkezők számára. Az udvarban kerti bútorok és kemence is várja a megszállókat. A pihenés kényelmét grillező hely és szalonnasütő is fokozza. Igény esetén reggeli, félpanzió, és akár teljes ellátás is rendelkezésére áll a vendégeknek. A melegről cserépkályha gondoskodik.

 

A hatalmas udvaron gyümölcsössel várja a látogatókat a Szentgyörgyvölgy Vendégház.
A Szentgyörgyvölgy Vendégház ízletes, és házias ételekkel várja a vendégeit.

 

A Szentgyörgyvölgy Vendégház hatalmas udvarához gyümölcsös rész is tartozik. A szállásadók ízletes, házias ételekkel is szolgálhatnak igény esetén. Emellett lehetőség van tökmagolaj, házi tej, kecske sajt vásárlására is. Kerékpár bérlésének a lehetősége is adott.

Az aktív pihenést választók számára nagyszerű lehetőség a számtalan élményfürdők és strandok választéka. Mind a határainkon belül, mind azon kívül. A legközelebbi város Lenti messze földön híres termálfürdőjéről, amely számtalan mozgásszervi, gerinc és ízületi bántalmak kezelésére kiváló.

A Szentgyörgyvölgy Vendégház a közeli kirándulások remek kiindulópontja. A település határában kezdődő természetvédelmi terület biztosítja a fajok sokszínűségét a környéken. A községet körülölelő erdők remek lehetőséget teremtenek a gombászáshoz.  Szentgyörgyvölgy egyik büszkesége a számtalan díjat megnyert Csótár Rezső fazekas műhely. Az érdeklődők nem csak munkáját tekinthetik és vásárolhatják meg, hanem betekintést is nyerhetnek a korongozás rejtelmeibe.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

97 − 90 =