Gizi néni Vendégház

 

A Gizi néni Vendégház zavartalan, harmonikus környezetben várja a pihenni vágyókat. A Vendégház tágas belső udvarral rendelkezik, amin sütő-, főzőhely és kemence is található. A birtok játszóudvarral és pihenőhellyel is el van látva. A belső berendezés a régmúltat idézi. Emiatt kizárólag felnőtteknek, illetve családoknak kiadó a Gizi néni Vendégház. Az ágyneműk antiallergén anyagokból készültek.

 

A Gizi néni Vendégház remek módja a szabadságunk eltöltésének.
A Gizi néni Vendégház nyugodt, kellemes, falusias hangulatával elbűvöli a vendégeit.

 

Igény esetén házi készítésű ételek megkóstolása mellett tájjellegű különlegességet is élvezhetnek a megszálló vendégek. A kert része egy fűszerkert is. Emellett még kenyér sütő lehetőség is adott a vendégek számára.
Liptód község egy szőlőtermő vidéken terül el, ami már önmagában is megannyi lehetőséget rejt magában.

Borkóstolásra a Gizi néni Vendégházban is lehetőségünk van, de a település is minden évben megrendezi a saját szüreti mulatságát. A falu egész évben több kulturális, szórakozási lehetőséget is elérhetővé tesz az emberek számára. Ilyen események a Húsvéti kereplés, a Májusfaállítás, a gyermeknap, a Pünkösdi fesztivál, a már említett faluszüret és kórusfesztivál, a Búcsú, Adventi kórustalálkozó, Karácsonyi ünnepély, és a Betlehemezés.

Az állatbarátok egyik kedvence az állatsimogató, és a lovas kocsikázási lehetőség is. Amennyiben szeretnék a látogatók, úgy túravezetésre is részt tudnak venni. Az aktív kikapcsolódást előnyben részesítők emellett még részt vehetnek kézműves foglalkozásokon, kipróbálhatnak különféle sporteszközöket, játékszereket.

 

Elérhetőségünk >>>

 

Szólj hozzá!

36 + = 42