Muskátlis Ház

 

A Muskátlis Ház Mohácstól mindössze 15 km-re dél-nyugatra fekvő barátságos, tiszta és nyugodt kis településen Nagynyáradon található. A lakosság nagy része még ma is beszéli a német nyelvet, hiszen német nemzetiségű. Kellemes környezet és jól felszerelt, kényelmes szállás várja az ideutazókat. Az ágynemű antiallergén anyagokból készült. A Muskátlis Vendégház négy napraforgós minősítéssel rendelkező Ökoporta.

 

Muskátlis Ház számtalan programmal várja az érdeklődőket.
A Muskátlis Ház pihentető kikapcsolódást nyújt az egész család számára.

 

Előzetes megbeszélés alapján a vendégek félpanziós vagy teljes ellátás közül is választhatnak. A telken belül az autóval érkező nyaralók számára parkoló biztosított a nagyméretű füves és virágos udvaron. Ugyanitt lehetősége van a vendégeknek a grillezésre, szalonnasütésre, valamint a pincepörköltre.

A borkóstolási lehetőség ezen a szőlőtermő vidéken is adott a látogató számára. A Muskátlis Ház gazdái szőlővel és pincével is rendelkeznek. A kellő érdeklődéssel rendelkezők a különféle mezőgazdasági munkálatok folyamataiba is bepillantást nyerhetnek.

Nagyszerű lehetőséget rejt még az, hogy a házigazdák kérésre sok specialitást is elkészítenek. Csak választani kell a töltött káposzta, a lángos és a rétes közül. Sőt ezen ínyencségek elkészítésének a módját is hajlandók bemutatni, megtanítani a tulajdonosok. A tájjellegű ételek itt is rendelkezésünkre állnak. Kérhetünk falusi vendégasztal szolgáltatást is.

Lehetőség van számtalan sporteszköz közül válogatni. A Muskátlis Ház udvara sátorhellyel rendelkezik, illetve a kicsiknek játszóudvar és különféle játékszerek állnak a rendelkezésükre. Igény esetén kézműves foglalkozások is várják a vendégeket.

 

Elérhetőségek >>>