Petra Vendégház

 

Sellye településen található a Petra Vendégház. A Duna-Dráva Nemzeti Park változatos és egyedi állat-, és növényvilága várja az érdeklődőket. A közeli Dráva folyó is tartalmas kikapcsolódási lehetőséget takar. A nemzeti parkon a nemzetközi kerékpáros útvonal is keresztül halad.

 

A Petra Vendégház változatos programokkal várja a látogatókat.
A Sellyén található Petra Vendégház nyugodt környezetben és a városban fellelhető termál fürdővel várja a vendégeket.

 

A Petra Vendégház a birtokon saját grillező és nyársaló helyet biztosít, felszerelt pihenőhely és játszóudvar, játékszerek és sporteszközök várják a vendégeket. Autók számára zárt parkolót biztosítanak. Lehetőség van kerékpár kölcsönzésére is.

A város egyik nagy vonzereje a városi termálfürdő. Itt a szaunázási és úszási lehetőségek mellett számos sportolási lehetőség is adott. Ilyen a strandröplabda, a focipálya, tollaslabda, ping-pong, kosárlabda, sakk és a teke.
A gyermekek szórakozását hinta, mérleghinta és homokozó is biztosítja.
A 3,2 hektáros terület 1100 főt képes befogadni. A 800 m mély termálvíz kút fúrása 48 fokos termálvíz várja a fürdőzőket és gyógyulni vágyókat. Hőfoka a nyitvatartási idő, míg mennyisége a napi nyitva tartás hosszát befolyásolta pozitív irányba. A hidrogén karbonátos hévíz elsősorban a reumás betegségek és az ízületi gyulladások kezelésére kiválóan alkalmas.

A város másik nevezetessége a 18. században épült Draskovich kastély és az azt körülölelő 7,5 hektáros arborétum. A látogatók a kastély megtekintése után nyugodt környezetben az igényesen kialakított arborétumban tudnak megpihenni.

A reggeli és a félpanziós ellátásra igény esetén lehetőség van.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

42 − 32 =