Angyal Vendégház

 

Pitvaros település szélén található az Angyal Vendégház. Nyugodt, csendes környezete remek pihenési lehetőséget nyújt.

Alig 10 km-re fekszik az Angyal vendégház vonzáskörzetében a térség egyik legszebb fürdője, és gyógyászati központja. Gyógyvíz minősítésű vizei, különböző méretű és hőfokú medencékben várják a pihenni, és kikapcsolódni vágyókat. Fizikoterápiás részlegén elektro-, hidro- és balneoterápiás kezelések várják a résztvevőket. Az úszás mellett többféle sport lehetőség is a vendégek rendelkezésére áll. Többféle rendezvénynek, úszóversenyeknek is helyet ad a fürdő.

 

Angyal Vendégház
Angyal Vendégház

 

A túrázást kedvelők számára kiváló választás az Angyal Vendégház. A környéken több mint 100 km-es turista útvonal került kialakításra a Maroshát térségében. Az utazókat szöveges, és térképi megjelenítés segíti a környék turisztikai látványosságainak a felfedezésében. Számtalan pihenő rész is ki lett alakítva, ahol kellemes környezetben töltődhetnek fel az elfáradt túrázók.

Az Angyal Vendégház szomszédságában fekvő Szlovák Tájház ingyenesen látogatható. Itt a szlovák népi öltözeteket, és berendezési tárgyakat is szemrevételezhetnek a látogatók. A Pitvaros községen üzemeltetett Erdei Ferenc Közösségi Színtér különböző rendezvényekkel, és havi két filmvetítéssel is várja a vendégeket.

Pitvaroson remek halászati lehetőség van. A Pitvarosban található víztározóban 12 féle hal fajta található meg, ami többféle lehetőséget is magában rejt. A 80 hektáros víztározó kellemes kikapcsolódást nyújt az ide érkezőknek. Az Angyal Vendégház közelében vadászati lehetőség is adott a Petőfi Vadásztársaság által.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

− 3 = 2