Éva Vendégház

 

Csongrád megyében Székkutas településen található az Éva Vendégház. Csendes, virágos utcában komfortos, nyugodt körülmények között pihenhetnek az ide érkezők. Az udvaron kiépített kerti pihenő helység , kerti tusoló, kerti grillező és főzőhely, a gyerekeket pedig homokozó várja.

 

Éva Vendégház
Éva Vendégház

 

Az Éva Vendégház látogatói előzetes egyeztetés alapján napi egyszeri meleg étkezést, falusias ételt igényelhetnek. Az udvaron folyamatosan bővülő fűszerkert is helyet kapott. Az ide érkezők megismerkedhetnek különféle bio módszerekkel, amivel a háziak az idényzöldségeket termesztik.

Az Éva Vendégház a kerékpár túrákhoz biciklit tud biztosítani. Egy közeli tanyán lehetőség van a nagyobb állatok megtekintésére, megsimogatására. Felmerülő igény esetén horgászati lehetőség is adott. A közeli Körös-Maros Nemzeti Park területén pedig távcsöves madár lesre is van lehetőség.

A közelben több látnivalóval is találkozhatnak az aktív pihenést választó vendégek. Orosházán egy egyedülálló kútmúzeum várja az ide látogatókat, ami az elmúlt 100 év különböző kúttípusait mutatja be. Ugyanezen a településen kapott helyet a Történelmi Emlékpark, ami a magyar történelem különböző eseményeit, jelentősebb dátumait örökíti meg kőtömbökbe vésve.

Az Éva Vendégház környezetében több helyen is várja a vizek iránt érdeklődőket termál és gyógyfürdő. A közeli Orosházán, Szarvason, és Makón is találhatunk kikapcsolódásra, és gyógyulásra is alkalmas strandokat, fürdőket. Makón emellett még érdemes a Korona Szállót, míg Szarvason a Bolza Kastélyt megtekinteni.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

94 − 92 =