Élni jó Vendégház

 

Az Élni jó Vendégház Budapesttől mindössze 50 km-re fekszik Szár településen. A közelség ellenére az idelátogató, mintha egy más világba csöppenne bele. A régi parasztházban boltíves ablakok, fagerendás mennyezet, mésszel festett fehér fal, és hajópadló várja a vendégeket. Az Élni jó Vendégházban még szaunát is kialakítottak a tulajdonosok.

Az udvaron parkolási lehetőség adott, és a kicsiknek játszótér áll a rendelkezésére. Igény esetén reggeli, félpanzió, de akár még teljes ellátás is megoldható. Grillezési, tűzgyújtási lehetőség szintén adott.

 

Az Élni jó Vendégház közelében számtalan program lehetőséget választhatnak a vendégek.
Az Élni jó Vendégház változatos képzésekkel várja a nyaralni vágyókat.

 

Az Élni jó Vendégház gyakran olyan programokat nyújt az idelátogatóknak, amiért érdemes itt megpihenni. A látogatók részt vehetnek szappanfőző és párkapcsolati tréningen, sajtkészítéssel foglalkozó képzéseken, wellness hétvégéken, krémkészítő tanfolyamokon is. Ezeknek a képzéseknek a közös jellemvonása, hogy nagy hangsúlyt kap bennük az önismeret.

A vendégek megnézhetik, hogy készülnek a helyi, egyedi íz világú ételek, amik a Vértes jellegzetességeit viselik magukon. Az Élni jó Vendégház vendégei láthatják, hogyan termelik meg a zöldségeket a kertben a szállásadók. Maximum 16 főig, akár gasztronómiai programban is részt lehet venni az udvaron található kis tó mellett, gyertyafénnyel kivilágított asztaloknál.

A közeli Tata és Tatabánya remek lehetőségeket rejt magában. A Tatai Vár, az Öreg-tó, kilátó, fürdő és még számtalan múzeum, pálmaház, kastély várja a teljes értékű pihenésre vágyó baráti társaságokat, és családokat.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

86 + = 89