Szent Kristóf Vendégház

 

A Szent Kristóf Vendégház egy olyan családi vállalkozás, ahol mindenki kiveszi a részét a munkából.

Apartmanunkat két felnőtt és két gyermek számára készítettük. Azoknak, akik a nyugalmat, pihenést nagybetűvel írják. A kertben reggelizni, biciklis utánfutóval gyerekkel kirándulni, régi parasztasztalnál vacsorázni, másoktól függetlenül, ahogy valóban pihentető. A személygépjárművel érkező vendégeket az udvaron garázs várja, ahova a bicikliket is el lehet helyezni.

 

Szent Kristóf vendégház azoknak, akik a Nyugalmat, Pihenést nagybetűvel írják!
A Szent Kristóf Vendégház azoknak ajánlott, akik kellemes környezetben szeretnének a Fertő tó közelében pihenni.

 

strand, gyógyfürdő kb. 300m-re található a vendégháztól. A termálvíz összetételénél fogva idült mozgásszervi betegségek gyógyítására alkalmas, szakorvosi javaslat alapján. E mellett jó eredménnyel alkalmazható rehabilitációs kúraként gyógyult csonttörések, ficamok, ízületi rándulások, izomhúzódások kezelésére is. A fürdőkúra mellett igénybe vehető a csoportos gyógytorna.

Fertő tó és környéke jó szívvel ajánlható úti cél és kirándulóhely a kerékpáros turistáknak. Hiszen körbekerekezhet egy egész tavat változatos tájakon, városokkal, falvakkal út közben és történelmi, építészeti, néprajzi nevezetességek között túrázhat. Ha pedig elfáradt, vagy csak egyszerűen melege van, fürödhet egyet a kellemes, 25-28 °C-os sekély tóban. Élményekben gazdag kerekezést kívánunk!

A Szent Kristóf Vendégház a téli sportok kedvelőinek is ajánlott, ugyanis a közeli városokban műjégpálya és síelési lehetőség is várja, hogy a vendégek igény esetén kipróbálják.

 

Elérhetőségünk >>>

 

Szólj hozzá!

+ 64 = 66