Bari Tanya

 

Heves megyében Kisnána településen várja a vendégeket a Bari Tanya. Mesés környezetben, a természet közepén, dalolós madarak sokaságával és barátságos állattal fogadja a látogatókat ez a szállás. A megszálló emberek részesei lehetnek a tavasszal kelő kiscsibék és libák születésének.
A pihenni vágyó természetvédők a kertben élő állatok mellett, különféle túrákon is részt vehetnek, ahol vadállatokat is megcsodálhatnak.

 

A Bari Tanya pihentető nyaralást biztosít a vendégeinek.
A Bari Tanya betekintést nyújt a hagyományos vidéki gazdálkodás mindennapjaiba.

 

Nyáron a felnőtteknek lekvár főzésre, befőzésre, és savanyításra is lehetőségük nyílik. Olyan módszerekkel, ahogyan azt régen is csinálták. A rendszeres téli program pedig a disznóvágás. A vendégek reggelente friss, szinte még meleg tanyasi tojást ehetnek, amennyiben igénylik.

A Bari Tanya a kisgyermekeknek rengeteg programot hozott létre. Lehetőség van lovász táborban részt venni. Itt a gyerekek megtanulhatják a lovakkal való helyes bánásmódot, a tisztántartását, etetését, itatását. Emellett még több fajta oktató programon is részt lehet venni. Ezek a falusi élet mindennapjait, szemléletét is bemutatják a résztvevőknek, az állatok helyes tartását. A környezet iránti tiszteletet is bemutatják a szelektív hulladékgyűjtéssel és még számtalan más lehetőséget tartogatnak a házigazdák.

Az udvaron adott a kényelmes pihenés lehetősége. A gépkocsival érkezők zárt helyen parkolhatnak. Tűzgyújtási lehetőség szintén rendelkezésre áll. Igény esetén reggeli és félpanzió is rendelhető.  Az udvaron lévő szabadon élő állatok simogathatóak. A birtokkal szemben lévő XV. századi vár várja a látogatókat.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

+ 64 = 73