Pál Ház

 

Abádszalók központjától alig 10 percre fekszik a Pál Ház. A település az egyik legkiépítettebb idegenforgalmi központja a Tisza tó környékének. Abádszalókon változatos programok várják az ide érkezőket. A Tisza tó bal partján található város a turisták paradicsoma. Az Abádszalóki Nyár rendezvénysorozat képzőművészeti, kulturális, és sportprogramjai messze földről vonzzák ide az embereket. Éves szinten százezrek keresik fel a várost.

 

Remek bicikli túrák kiindulópontja lehet a Pál Ház.
Számtalan vízi sportot kipróbálhatunk a Pál Ház közelében.

 

A településen számtalan vízi sportot kipróbálhatnak a vendégek. Az Abádszalókon kiépített Attila öböl a motoros vízi sporteszközöknek ad otthont. Az eszközök üzemeltetésére itt jelöltek ki helyet.  A vendégek csónaktúrán, és evezős túrákon is részt vehetnek. Több csónakkikötő is segíti a vízi sportok kedvelőinek a könnyed kikapcsolódását.

A Pál Ház környéke remek lehetőséget nyújt biciklis túrák megszervezéséhez. A tó körüli kirándulások is remek kikapcsolódást nyújtanak. A Tisza tó környékén még vidámpark is várja az érdeklődőket.

A Pál Ház vendégeinek igény esetén reggeli, és félpanzió is rendelkezésre áll. Az udvaron parkolási lehetőség igénybe vehető, a gyerekeknek játszótér áll a rendelkezésére. A birtokon tűzgyújtási lehetőség mellett grillezés is adva van.

A környéken több gyógy- és termálfürdő is a vendégek rendelkezésére áll. itt jártunkkor ajánlott felkeresni a Tisza-tavi Ökocentrumot poroszlón, ahol a Tisza tó állatvilágával lehet megismerkedni. Hatalmas édes vízi tartályok, és víz alatti alagutak teszik ezt az élményt felejthetetlenné.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

− 6 = 1