Négy Évszak Vendégház

 

Teljes mértékben családbarát szolgáltatással várja vendégeit az Alpok-alján a Négy Évszak Vendégház. Az osztrák határtól nem messze kínál sok fajta programot határon innen és túl. Az Alpokalja tiszta levegője hosszú ideig berögzül az ember tudatába.

 

A Négy Évszak Vendégház remek alkalmat nyújt a pihenéshez és az ellazuláshoz is.
A Négy Évszak Vendégház igazi paradicsom a természetbarátoknak.

 

A természetbarátokat igazi paradicsomi állapotok várják. Kristály tiszta hegyi tavak, gyönyörű fehér sziklákkal tarkított végtelen erdőségek és dús zöld színű tisztások teszik mind a gyalogtúrákat, mind a bicikliseket felejthetetlen élménnyé. Utunk során több forrással és kilátóval is találkozhatunk. A sípályák nyáron is csodás látványt nyújtanak. Felfelé ilyenkor üdülőliftet is igénybe lehet venni, míg lefelé akár biciklivel vagy rollerrel is jöhetünk.

Akik szeretik a városlátogatásokat, azok is megtalálják itt a számításaikat. Szombathely is és Kőszeg is ideális célpont lehet. A Kőszegi várat mindenképp érdemes megtekinteni, de várak nem csak ott, de a határ mindkét oldalán fellelhetőek. A környék híres fürdő helyei a Bükk és Sárvár is, amik remek programot nyújthatnak a családnak.

Amennyiben a vendégek inkább csak pihenni, ellazulni szeretnének úgy a Négy Évszak Vendégház udvara is remek lehetőségeket rejt magában. A gyermekek rendelkezésére állnak a trambulin, ping-pong, íjászat és labdajátékok is. Emellett még ki lehet próbálni a jakuzzit és a gyerekmedencét is. A kertben lehetőség van tábortűz rakásra, bográcsozásra és szalonnasütésre. Igény esetén csocsó és darts is használható a pavilonok hűsítő árnyékában.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

54 − 49 =