Lehet ennél is lejjebb?

 

Alacsonyabb költségek, alacsonyabb környezeti behatás, alacsonyabb szén-dioxid kibocsátás.
Ha ezek a tényezők számodra is fontosak, de eddig nem tudtad, hogyan is valósítsd ezt meg, akkor az Ecowizer tanácsadását neked találták ki.
 
 
 

Az Ecowizer munkatársai ugyanis megmutatják, hogyan lehet egy vállalkozásban jelentős összegeket megtakarítani egyszerű változtatásokkal, környezetbarát módon.

Ellentétben a többi tanácsadó céggel, ők nem kínálnak olyan megoldásokat, ami további költségekkel jár a megrendelőnek, illetve komolyabb befektetést igényel, ami esetleg majd több 10 év múlva térül meg.

Egyszerű, praktikus tanácsokat adnak kis- és középvállalkozásoknak, illetve azon dolgoznak, hogy a cég vezetőségét és alkalmazottait tudatosabb gondolkodásra ösztönözzék.

Az Ecowizer által adott ötletek  már egy éven belül megtérülnek, és környezetvédelmi szempontból sem elhanyagolhatóak.

Egyedi szolgáltatásuk, hogy teljesen ingyenes felmérést készítenek ügyfeleik számára, ami alapján összesítik milyen területeken, mennyivel tudják éves szinten csökkenteni a vállalkozás költségvetését, és CO2 kibocsátását.

Sikerdíjjal dolgoznak, ugyanis díjuk az éves megtakarítás 20%-a.

 

további részleteket ezen az oldalon találsz:

http://www.ecowizer.com/hu/2011/09/mennyivel-tudsz-lejjebb-adni/

 
 

Érdekes volt? Hasznosnak találtad?

Akkor iratkozz fel a hírlevelünkre az oldal tetején lévő zöld dobozban, hogy hétről hétre értesíthessünk az egészséges táplálkozással és környezetbarát életmóddal kapcsolatos információkról, hírekről, eseményekről.

 

Szólj hozzá!

+ 8 = 18