Állatgondozó tanfolyam

 

Állatgondozó tanfolyam

Te is szeretnél állatokkal foglalkozni?

 

Magyarországon hazánk piacvezető agrárképző intézményénél most egyedülálló lehetőség nyílik elsajátítani az állatgondozás fortélyait.

Az állatgondozó tanfolyam során a hallgatók meg tudják szerezni mindazt a tudást, ami az állatok gondozásához és tartásához szükséges. Ennek a tanfolyamnak az elvégzése után már bátran önálló gazdálkodásba foghatnak azok, akiknek ez a vágyuk.

Az állatgondozó tanfolyam által megszerzett tudást a hallgatók nem csak a vállalkozásuk során, de akár – családjuk legnagyobb megelégedésére – otthonukban is kamatoztathatják, hiszen általános állattenyésztési és mezőgazdasági ismeretek szerezhetők be általa a ló-, szarvasmarha, juh- és sertésgondozás területén.

 

A minőség garanciája:

 • Több, mint 16 éves tapasztalat biztosítja a tanfolyamok zavartalan megszervezését, és lebonyolítását. A hallgatók számára ez gördülékenységet jelent, illetve azt, hogy egy kellemes és stresszmentes környezetben sajátíthatják el a tananyagot.
 • Az oktatók olyan agrárszakemberek, akik a legkiválóbb főiskolai tanárok, illetve az agrárszakma legközismertebb, és legelismertebb alakjai közül kerültek ki. Ismerik a mezőgazdaság legújabb fejlesztéseit és birtokában vannak a legújabb szakmai tudásnak is. Kezeik alatt minden évben több száz sikeres tanuló kerül ki. Az ő vizsgai felkészítésük – a hallgatók legnagyobb megelégedettségére -, a legmagasabb színvonalat képviselik.

 

A állatgondozó tanfolyam hat fő témakör köré épül:

 • Állattartás és állatgondozás elmélet
 • Juhok, kecskék tartástechnológiája, takarmányozása, fejlődésük nyomonkövetése, egészségük ellenőrzése, ápolási feladatai a gyakorlatban
 • Szárnyasok tartástechnológiája, takarmányozása, fejlődésük nyomonkövetése, egészségük ellenőrzése, ápolási feladatai a gyakorlatban
 • Sertések tartástechnológiája, takarmányozása, fejlődésük nyomonkövetése, egészségük ellenőrzése, ápolási feladatai a gyakorlatban
 • Szarvasmarhák tartástechnológiája, takarmányozása, fejlődésük nyomonkövetése, egészségük ellenőrzése, ápolási feladatai a gyakorlatban
 • Mezőgazdasági gépismeret

 

A tanfolyam indítása:

hamarosan…

 

Az állatgondozó tanfolyam helyszínei:

Kunszentmiklós, Kecskemét

 

A jelentkezés feltétele:

 • 8. osztályos végzettség
 • háziorvosi igazolás.

 

A tanfolyam időtartama: 4 hónap

A személyes megjelenés havonta egyszer, egy előre egyeztetett időpontban történik.
Emellett a tanítványok nyomtatott és elektronikus úton is olyan segédanyagokat kapnak, amik a felkészülésüket a legteljesebb módon elősegíti.
A felkészülést mindenki saját ütemterv alapján teheti meg.

 

A képzés díja: 180.000.-Ft.

 • tartalmazza a tananyag költségét
 • lehetőség van kamatmentes részletfizetésre

 

OKJ: 31 621 01
Nyilvántartásbavételi szám: E-000188/2014/A068

 

További részletekért kérj ingyenes tájékoztatót az alábbi űrlap kitöltésével:

 

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Saját név/Tanfolyam neve*
Email*
Email még egyszer*
Telefonszám*


 

További agrárképzések megtekintéséhez kattints erre a sorra!