Szedd magad zöldségek

A Szedd Magad Mozgalom iránti lelkesedés évről-évre látványosan nő. Folyamatosan emelkedik azoknak a száma, akiknek a biztonság és az egészség egy alap követelmény.

Mit ér a kényelem, ha emiatt idős korunkra különféle betegségek keserítik meg a mindennapjainkat? Ennél sokkal egyszerűbb elkerülni és megakadályozni a mérgek szervezetünkbe való bejutását, felhalmozódását. Nemcsak a gyümölcsöknél, de a zöldségeknél is fontos, hogy mire elfogyasztjuk, már ne tartalmazzon ránk nézve káros anyagokat.

 

A Szedd magad zöldségek újfajta kikapcsolódást kínálnak.
A zöldségszedés sok ember számára újdonság lehet.

 

FONTOS!!!

A kertészetek csak korlátozott mennyiségben képesek fogadni a szedés iránt érdeklődő embereket. Csak akkor tudunk bejutni a földekre, ha azt előzőleg sikerült egyeztetnünk a terület tulajdonosaival.

 

Ne indulj útnak a Szedd Magad Kisokos nélkül!

 

Az országban jelenleg egyetlen Szedd Magad Zöldség kert létezik:

 

Pest megyei szedd magad zöldség kert:

Szigetmonostori Kertészet

Kapcsolat: Cserkúthy Balázs
Cím: Szigetmonostor
Telefonszám: +36-30/238-0122
Email cím: csebal@freemail.hu

Ebben a kertészetben a vegyszermentesen termelt zöldségeket nem csak mi magunk szedhetjük le, de házhoz szállításra is van lehetőség. Ráadásul különféle feldolgozott élelmiszereket is rendelhetünk, mint gyümölcsitalok, szörpök, lekvárok, méz.

 

Az oldalon lévő adatokat folyamatosan frissítjük!

Ha rendszeresen szeretnél értesülni a különböző gyümölcsfajták Szedd Magad akcióinak kezdetéről, a legújabb információkról, hírekről, eseményekről iratkozz fel itt:


“Szedd magad zöldségek” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Kedves Mihályi Lászlóné és Nagy Istvánné,

    folyamatosan keressük azokat a gazdákat, akik vállalják, hogy Szedd Magad Akció keretén belül értékesítik a gyümölcseiket ill. zöldségeiket.

    Amennyiben találunk újabb gazdaságokat/gazdákat, azok is felkerülnek az oldalra.

    Addig is érdemes nyitott szemmel járni, hiszen vannak olyan kisebb gazdaságok, akik nem akarnak nagy nyilvánosságot, hiszen nincs annyi gyümölcsük, hogy nagyobb számú érdeklődőt ki tudjanak szolgálni.

  2. Szeretnék értesítést kapni Bács-kiskunmegye Kikunhalas környékén mikor milyen szedd ideje van. Most főleg a szamóca érdekelne. ha tudnak valamit örömmel veszem köszönöm.

  3. Az Érdekelne ,hogy rendszeresen nézzem a szedd magad gyümölcsöket és zöldségeket egy a gondom ,hogy Baranya megyébe nincs vagy nagyon kevés lehetőség van a szedd magad gyümölcsökre zöldségekre vagy nincs feltüntetve ezt kellene valahogy feltüntetni vagy utána járni mert más megyékbe el jutni nehéz.

Szólj hozzá!

19 − 15 =