Kertész + Zöldség- és gyümölcstermesztő tanfolyam

 

Kertész + Zöldség- és gyümölcstermesztő tanfolyam

2 szakma egy áráért az országban elsőként!

 

Napjainkban folyamatosan nő azoknak az embereknek a száma, akik szeretnének saját maguk által termesztett zöldséget és gyümölcsöt tenni családjuk asztalára. Ahhoz viszont, hogy ezt az eredményt büszkén kínálhassák bárkinek is, szükség van a megfelelő tudás elsajátítására is.

A minőségi zöldség- és gyümölcstermesztés nagymértékű odafigyelést és olyan szakmai tudást igényel, amit csak a legjobb szakemberektől érdemes elsajátítani, azoktól, akik mögött több éves szakmai tapasztalat áll.

A Kertész + Zöldség- és gyümölcstermesztő tanfolyam segítséget nyújt abban, hogy a zöldség- és gyümölcstermesztés csínját-bínját megtanulhassuk. A megfelelő hozzáértéssel a zöldségek és gyümölcsök termesztése és feldolgozása körüli különféle munkálatok sokkal egyszerűbbé válnak.

A Kertész + Zöldség- és gyümölcstermesztő tanfolyam elvégzése és a gyakorlatba átültetése utána számtalan előnyt megtapasztalhatunk. Véget vethetünk annak, hogy a multik megkérdőjelezhető minőségű termékeit kell használnunk az ételek elkészítése során. Friss, ropogós, vitaminokban gazdag terményeink családunk egészségének megőrzéséért is rengeteget tehetnek.

 

A minőség garanciája:

  • Több, mint 16 éves tapasztalat biztosítja a tanfolyamok zavartalan megszervezését, és lebonyolítását. A hallgatók számára ez gördülékenységet jelent, illetve azt, hogy egy kellemes és stresszmentes környezetben sajátíthatják el a tananyagot.
  • Az oktatók olyan agrárszakemberek, akik a legkiválóbb főiskolai tanárok, illetve az agrárszakma legközismertebb, és legelismertebb alakjai közül kerültek ki. Ismerik a mezőgazdaság legújabb fejlesztéseit és birtokában vannak a legújabb szakmai tudásnak is. Kezeik alól minden évben több száz sikeres tanuló kerül ki. Az ő vizsgai felkészítésük – a hallgatók legnagyobb megelégedettségére -, a legmagasabb színvonalat képviselik.

 

A Kertész + Zöldség- és gyümölcstermesztő tanfolyam két fő témakör köré épül:

  • A gyümölcstermő növények termesztése segítségül szolgál abban, hogy a növény megvásárlásától vagy elültetésétől a betakarításáig felmerülő összes lépéssel tisztában legyünk.
  • A zöldségnövények termesztése segítségül szolgál abban, hogy a növény megvásárlásától vagy elültetésétől a betakarításáig felmerülő összes lépéssel tisztában legyünk.

 

A Kertész + Zöldség- és gyümölcstermesztő tanfolyam helyszínei:

Kecskemét – folyamatos

Gyöngyös – folyamatos

Budapest – folyamatos

 

 

A jelentkezés feltétele:

  • 8 általános iskolai végzettség
  • háziorvosi igazolás

 

A tanfolyam időtartama: 1 év

A tanfolyam ideje alatt a személyes megjelenések gyakorisága függ az előzetes tudásszint felmérő eredményétől.

A felkészüléshez a tanítványok nyomtatott és elektronikus úton is olyan segédanyagokat kapnak, amik a felkészülésüket a legteljesebb módon elősegíti, illetve igény esetén az ajánlott irodalom megvásárolható a helyszínen.

 

A képzés díja: 365.000.-Ft.

  • lehetőség van kamatmentes részletfizetésre

 

Kedvezmények!
akár 20.000.-Ft értékben

 

OKJ:
Kertész 34 622 02
Zöldség- és gyümölcstermesztő 35 622 02

Nyilvántartásba vételi szám:
Kertész E-000188/2014/A057
Zöldség és gyümölcstermesztő E-000188/2014/A066

 

További részletekről kérj ingyenes tájékoztatót az alábbi űrlap kitöltésével:

 

Saját név/Tanfolyam neve*
Email*
Email még egyszer*
Telefonszám*


 

További agrárképzések megtekintéséhez kattints erre a sorra!