Sajtkészítő tanfolyam

 

Sajtkészítő tanfolyam

Te is szeretnél különböző sajtokat készíteni?

 

A sajtkészítő tanfolyam a Budapesttől alig hatvan kilométerre fekvő Kiskunságban kerül megrendezésre. Ezen a lenyűgöző és páratlan helyszínen sajátítható el a legkülönfélébb sajt különlegességek, a legfinomabb túrók elkészítésének menete, legapróbb részletei is.

A Sajtkészítő tanfolyam által megszerzett tudást a hallgatók nem csak a vállalkozásukban, de családjuk legnagyobb megelégedésére otthonukban is kamatoztathatják.

 

A minőség garanciája:

  • Több, mint 16 éves tapasztalat biztosítja a tanfolyamok zavartalan megszervezését, és lebonyolítását. A hallgatók számára ez gördülékenységet jelent, illetve azt, hogy egy kellemes és stresszmentes környezetben sajátíthatják el a tananyagot.
  • Az oktatók olyan agrárszakemberek, akik a legkiválóbb főiskolai tanárok, illetve az agrárszakma legközismertebb, és legelismertebb alakjai közül kerültek ki. Ismerik a mezőgazdaság legújabb fejlesztéseit és birtokában vannak a legújabb szakmai tudásnak is. Kezeik alól minden évben több száz sikeres tanuló kerül ki. Az ő vizsgai felkészítésük – a hallgatók legnagyobb megelégedettségére -, a legmagasabb színvonalat képviselik.

 

A Sajtkészítő tanfolyam két fő témakör köré épül:

  • A sajt- és túrógyártás résznél a hallgatók a juhtej, kecsketej, és a tehéntej minden egyes apró részletét, tulajdonságát megismerhetik. Tisztában lesznek azzal, hogy a nyers tej tárolásának, előkészítésének milyen fajta szabályai, előírásai vannak, és ezeket alkalmazni is tudják majd. Megismerkednek a sajt és túrógyártás legapróbb részleteivel is, és mindemellett a késztermék tárolását is képesek lesznek szakszerűen elvégezni.
  • Az élelmiszeripari vállalkozások résznél a hallgatók elsajátíthatják a sikeres vállalkozás elindításának, és fenntartásának a folyamatát.

 

A Sajtkészítő tanfolyam helyszíne:

  • Budapest – folyamatos
  • Kunszentmiklós – folyamatos
  • Kecskemét – folyamatos

 

A jelentkezés feltétele:

  • 8. osztályos végzettség
  • háziorvosi igazolás.

 

A tanfolyam időtartama: 3 hónap

A sajtkészítő tanfolyam ideje alatt a személyes megjelenések gyakorisága függ az előzetes tudásszint felmérő eredményétől.

A felkészüléshez a tanítványok elektronikus úton is olyan segédanyagokat kapnak, amik a felkészülésüket a legteljesebb módon elősegíti, illetve igény esetén az ajánlott irodalom/tankönyv megvásárolható a helyszínen.

A felkészülést mindenki saját ütemterv alapján teheti meg.

 

A képzés díja: Most akciósan 185.000.-Ft, 235.000.-Ft helyett

  • lehetőség van kamatmentes részletfizetésre

 

EUROPASS:
Az EUROPASS egy olyan idegen nyelvű bizonyítvány-kiegészítő, mely segít az Európai Unión belüli, külföldi munkavállalásban. Eredményes vizsgát követően igényelheted az általad kért nyelven!

 

Kedvezmények!
akár 20.000.-Ft értékben

OKJ: 31 541 07
Nyilvántartásbavételi szám: E-000188/2014/A083 – sajtkészítő

 

További részletekről kérj ingyenes tájékoztatót az alábbi űrlap kitöltésével:

 

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Saját név/Tanfolyam neve*
Email*
Email még egyszer*
Telefonszám*


 

További agrárképzések megtekintéséhez kattints erre a sorra!