Birs Bevásárló Közösség

 

Egy baráti társaság kezdeményezése nyomán alakult Budapesten a ma már egyre sikeresebben működő Birs Bevásárló Közösség.

 

  • Szeretnél friss, aktuálisan termő zöldségekhez és gyümölcsökhöz jutni, de nem szeretnél a piacon lófrálni órákon keresztül a megfelelő minőségű termékek megtalálásáért?
  • Szeretnél konyhádban vegyszermentes finomságokból válogatni a vacsorához, s elkötelezni magad egy környezettudatos közösség mellett?
  • Szeretnéd vásárlásoddal közvetlenül támogatni a kíméletes mezőgazdaságot folytató termelőt, aki minden héten ízletes finomságokkal lát el Téged és családodat?
  • Készen állsz rá, hogy minden héten egy doboznyi zöldséggel térj haza, majd gyönyörködj a színpompás látványban és kényeztesd ízlelőbimbóidat?

 

A Közösséghez csatlakozva lehetőséged nyílik arra, hogy minden héten baráti áron juss friss zöldségdobozhoz, mely Héjjas Szilvia gazdálkodásából származik.

Vedd fel a kapcsolatot a BIRS Bevásárló Közösséggel Facebook oldalukon keresztül, hogy jövő héten már mehess is felvenni zöldségdobozodat a Birs Bisztróban!

A BIRS Bevásárló Közösség szeretettel várja jelentkezésedet!

 

Birs Bevásárló Közösség
Birs Bevásárló Közösség heti zöldségkosara


Elérhetőségek: >>>

 

Szólj hozzá!

+ 23 = 29