Csömöri Éléskamra

A fővárosi Szatyor Bevásárló Közösség sikerén felbuzdulva hozták létre Csömörön a Csömöri Éléskamra közösséget.

A Közösség célja, hogy vegyszermentes, helyi gazdálkodásból származó terményekkel lássa el tagjait. Igyekszenek az élelmiszereket 50 km-es körzeten belülről beszerezni, így csökkentve a környzeetszennyezést, s ezáltal mindig friss árut biztosítani.

A bevásárló listán állandóa és ideiglenes termelők is megtalálhatók. A választék minden héten változik és megújul – így változatos terményekre lehet számítani.

Ha szeretnél megbízható forrásból származó, kedvező árú zöldségekhez, gyümölcsökhöz, tésztákhoz, lisztekhez, háztáji húshoz, tojáshoz és természetes tisztítószerekhez jutni, jelezd csatlakozási szándékodat a csomorieleskamra@gmail.com címen.

A Közösség blog oldalán tájékozódhatsz az aktuális hírekről, újdonságokról, termelőkről. A Facebook-on beléphetsz a csoportba, s szívesen várják ötleteidet, hozzászólásaidat!

A rendelési listát hetente továbbítják, melyen jelezheted, hogy melyik termékből mennyit szeretnél vásárolni. Az átadó-átvevő helyen tudsz elmenni dobozodért az előre megjelölt időpontban.

 

Csömöri Éléskamra
Csömöri Éléskamra egy heti adagja

 

Elérhetőségek: >>>

 

Szólj hozzá!

+ 44 = 51