Kecskeméti Szatyor Közösség

Ha Kecskemét környékén élsz, és szeretnél helyi és organikus vagy kíméletes termelésből származó, tápanyagban gazdag terményeket fogyasztani és ellátni családodat, a Kecskeméti Szatyor segít Neked!

A fővárosi  Szatyorbolt segítségével indult útjára a kecskeméti kezdeményezés, hogy a tudatos táplálkozásra törekvő vásárlók igényeit Kecskemét környékén is kielégítse.

 

A Kecskeméti Szatyor Közösség kínálatában megtalálod a friss zöldségeket, gyümölcsöket, hús- és tejtermékeket, de befőtteket, olajos magvakat és mézet is beszerezhetsz tőlük, sőt tisztálkodó és tisztítószerek is elérhetőek a webshopjukban.

Az Egyesület tagjaként megtudod, hogy az általad vásárolt ételt ki és milyen módszerekkel termelte. Így bizalommal fordulhatsz a közösség felé, s akár Te is ajánlhatsz termelőt!

Tagként lehetőséged van aktívan részt venni a közösségi tevékenységekben, így rendelésed leadásánál választhatsz, hogy mivel tudod segíteni a közösség munkáját – például kóstolót viszel, fotózol, vagy a takarítási munkálatokban veszel részt.

Tapasztald meg a közösségi vásárlás élményét és légy tagja egy környezettudatos életre törekvő egyesületnek!

Téged is szeretettel vár a Kecskeméti Szatyor csapata!

 

Kecskeméti Szatyor Bevásárló Közösség
Kecskeméti Szatyor zöldségkosár

 

Elérhetőségek: >>>

 

Szólj hozzá!

8 + 1 =