Gencsi Tanya

 
A Gencsi Tanya a Duna- Tisza közén fekvő Kiskunmajsán található. Változatos programok, és látnivalók várják az ideérkezőket.

A Gencsi Tanya parkolási lehetőséget biztosít a vendégeinek. Az udvaron a gyerekek számára játszótér került kialakításra. A tanya területén tűzgyújtási, grillezési lehetőség is adva van.

 

Teljes értékű pihenéssel vár a Gencsi Tanya.
Gyógy- és élményfürdő szomszédságában fekszik a Gencsi Tanya.

 

A Gencsi Tanya alig 500 m-re fekszik a Kiskunmajsai aquaparktól. A gyógy- és élményfürdő egész évben várja vendégeit. Remek program lehetőség, mivel a kialakításra lehetővé teszi, hogy egyszerre 3 generáció is megtalálja benne a szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget. A fürdő területén számtalan program közül lehet választani. A csúszdapark 4 csúszdával várja, hogy a látogatók kipróbálják. A parkosított, sportolási lehetőséggel is ellátott fürdőben minden vendég feltöltekezhet. Fedett gyógymedence, és több fajta élménymedence, hullámmedence is megtalálható az aquaparkban. Télen fűtött és fedett élménymedence várja a vendégeket.

Nemcsak a településen, hanem a környéken is több fajta látnivaló várja a Gencsi Tanya vendégeit. A közeli Bugac puszta már lassan egy évszázada kiemelt jelentőségű idegenforgalmi célpont, ahol a sokszínű táj megőrizte eredeti szépségét.

A közeli Jakabszálláson érdemes felkeresni a Magyarkertet. Magyarország első öko központja, amely Magyarország domborzati és vízrajzi, 1:1000 méretarányú makettje. 3200 db-os növény gyűjteménnyel várja az idelátogatókat. A terület magába foglal egy kalandparkot is. Remek tanulási és kikapcsolódási lehetőséget nyújt az ideérkezőknek.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

6 + 2 =