Tóth Tanya

 

A Szentkirályon fekvő Tóth Tanya egy nyugodt csendes kikapcsolódásra tökéletes szállás. Az 1910-ben épült házat 2000-ben újították fel. A tulajdonosok gondoskodtak arról, hogy egy vidéki, földműves paraszti életet a lehetőségek szerint teljes mértékben bemutató környezetet, és hangulatot tudjanak létrehozni. A falutól kissé távol egy nagybirtokon, a természet közepén helyezkedik el a Tóth Tanya. A házban fellelhető az eredeti kemence is.

 

Csendes, nyugodt kikapcsolódást nyújt a Tóth Tanya.
A civilizációtól távol, egy nagy birtokon fekszik a Tóth Tanya.

 

A Tóth Tanya 1,5 ha-os földterülettel is rendelkezik, amin 0,4 ha szőlő is helyet kapott. Ez még inkább növeli a tájjellegét a szállásnak. A Tóth Tanya igény esetén reggelit és félpanziót is biztosít a vendégek számára. A gyerekeket az udvaron játszótér, míg az autóval érkezőket parkoló várja. Grillezési, és tűzgyújtási lehetőség adott.

A fürdőzésre vágyók a közelben található 4 termálfürdő közül is választhatnak. A lakiteleki Tősfürdő alig 8 km-re fekszik, míg a kerekdombi, és a cserkeszőlői is 15 km-re található, a legtávolabbi fürdő pedig csak 20 km-re helyezkedik el a Tóth Tanya szállástól.

A közeli Kecskemét számtalan lehetőséget rejt magában. Érdemes ellátogatni a Kecskeméti Vadasparkba és Állatkertbe, ahol 60 állatfaj több mint 300 egyede tekinthető meg. Számtalan múzeum, képtár, és kiállítás is várja az idelátogatókat.  Sok látogatót vonz még az Arborétum, a Cifra Palota, de a Kecskeméti Élményfürdő, és Csúszdapark is.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

6 + 4 =