Ágnes Porta

 

A Mecsek hegység és a Zselici dombság találkozásánál található az Ágnes Porta. Kán település a Kán nemzetségtől eredeztethető. Egy több évet igénybe vevő tervezési és újjáépítési folyamat eredményeképpen ez a kis kihalásra ítélt Baranya megyei zsákfalu újra felkerült a térképekre. A festői szépségű település 2001 óta működik üdülőfaluként.

 

Remek lehetőség a pihenésre az Ágnes Porta.
Az Ágnes Porta csendes környezetben, akár teljes ellátás mellett gondoskodik afelől, hogy teljes mértékben kikapcsolódhassunk.

 

Az Ágnes Porta kikapcsolódásra és pihenésre várja a vendégeket. Füves nagy területtel rendelkező udvar tartozik a szálláshoz. A kényelmet a fürdőmedence biztosítja. A gépkocsiknak zárt parkoló használati lehetőség biztosított.

Az épületben egyedülálló pajta galéria is működik, ami igény esetén 15-20 embernek is szállást biztosít. Ez a terület emellett kiválóan alkalmas még kiállítások vagy alkotótáborok megrendezésére is.

A látogatók előre történő egyeztetés alapján, akár teljes ellátásban is részesülhetnek. Ez alatt a legfinomabb házias ételeket, bográcsban főtt ennivalót és kemencében sült élelmet kell érteni. Lehet választani vegetáriánus, grill és nyárson sült ételek közül is.

A zárt és füves udvaron szalonnasütési és sportolási lehetőségek is adottak. A kert nagyon jól fel van szerelve különféle pihenést segítő eszközökkel is. A gyermekek számára különféle játékok biztosítják a kikapcsolódást úgy, mint csocsó, ping-pong, lengőteke. Az Ágnes Porta kerékpár kölcsönzési lehetőséggel rendelkezik.

A környék tökéletes lehetőség a különféle túrázásokhoz. Az Ágnes Porta igény esetén túravezetőt biztosít a Nagymátéi Vadászházhoz, és a Fekete István arborétumhoz is.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

+ 48 = 56