Dömös Ház

 

A Dömös Ház egy barátságos és vendégszerető házaspár tulajdonában van. A Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzet területén fekszik. Hosszúhetény egy pici, egyutcás falu, amihez közigazgatásilag Püspökszentlászló és az ott elhelyezkedő Dömös Ház is tartozik. Mindössze 32 telek található az utca egyik oldalán, hiszen a másik oldalra nem lehet építkezni.

 

A Dömös Ház teljes lelki felfrissüléssel szolgál a vendégeknek.
A Dömös Ház a nyugalom szigete a Kelet-Mecsekben.

 

A település kevés állandó lakossal rendelkezik, az itt lévő, sok esetben több száz éves épületeket üdülési célból használják. Néhány házat falusi vendégfogadóvá építettek át. Így a mindent felülmúló nyugalmat már könnyebben el lehet képzelni.

A faluban minden év június végén megrendezik a mára már hagyománnyá vált búcsút. Püspökszentlászló az évek során kedvelt üdülőhely lett. Ehhez nagymértékben hozzájárul a kellemes hűvös klíma és az 1995-ben felépült Életrendezés Háza is. Ez az épület segíti az embereket a pozitív szemlélet kialakításában, a lelki megújulásban, és a kiegyensúlyozott, tartalmas életvitel véghezvitelében. Ennek köszönhető az, hogy a Dömös Ház egy spirituális központban fekszik.

A Dömös Ház egy hatalmas udvarral rendelkezik, ahol a kényelmet a vendégek számára egy medence is fokozza. Lehetőség van emellett az autónkat is zárt, biztonságos helyen tárolni. A grillező és nyársaló hely további gasztronómia élvezeteket is nyújthat. A környező területek, települések kerékpárral is bejárhatóak, amiben a Dömös Ház is segítséget nyújthat. Az évszaknak megfelelően gyümölcsszedési lehetőség is adott.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

6 + 4 =