Erdőfi Major Vendégház

 

Az Erdőfi Major Vendégház a magyar-horvát határ mellett található kis településen, Erdőfűn található. A Duna régi ágai közt fekszik a Duna-Dráva Nemzeti Park területén. Fekvésének köszönhetően egész nyaralásunkra a csend és a nyugalom lesz jellemző. A három napraforgós szállás vadregényes tája képes feltölteni az embert energiával.

 

Az Erdőfi Major Vendégház történelme a 19. századig nyúlik vissza.
Az Erdőfi Major Vendégház nyugalmat áraszt magából.

 

Ez a világtól elzárt hely kiváló lehetőséget nyújt azoknak, akik szeretnek horgászni. A folyamszabályozás után visszamaradt ártéri rendszerben rengeteg kisebb-nagyobb tavat találhatunk. A szállás a XIX. század végén épült intézői lak, amely puszta megjelenésével is nyugalmat áraszt magából. A birtokon játszóudvar, sporteszközök és grillező-, nyársalóhely várja a látogatókat.

A falu a Habsburg főhercegek számára funkcionált a XIX. század közepén. Ennek köszönhető a ma már védelem alatt álló, építészeti megoldás, a jellegzetes nyerstéglás behatás.

Az Erdőfi Major Vendégház kiváló lehetőség baráti társaságoknak és családos embereknek is a kikapcsolódásra. A környék számtalan felfedezésre váró tájat, túraútvonalat rejt magában. A térség kultúrtörténeti nevezetességei is várják a vendégeket.

A vendégek számára az Erdőfi Major Vendégház igény esetén falusi vendégasztallal és tájjellegű falusi ételekkel várja a gasztronómiai különlegességek kedvelőit.  A tulajdonosok helyi gazdaságukban zöldségeket termesztenekmangalicákat nevelnek.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

− 3 = 1