Erdősmecske Vadászcsárda

 

Az Erdősmecske Vadászcsárda a Mecsek erdejében található, ami az egész év folyamán kiváló alkalmat nyújt a nyugodt, pihentető kikapcsolódásra. Ezt nem csak családok, de baráti társaságok is átélhetik. A szállást egy több mint 3000 nm telek is övezi.

 

Az Erdősmecske Vadászcsárda birtokán gyümölcsössel várja a látogatókat.
Igényes birtokon, a természet közelében várja az Erdősmecske Vadászcsárda vendégeit.

 

Az udvaron rengeteg gyümölcsfa és dísznövények teszik változatosabbá a környezetet. A házhoz több autó számára is van parkolási lehetőség, kint és bent egyaránt. Emellett még egy fedett terasz is a vendégek kényelmét szolgálja.

A környezettudatosságra jellemző, hogy az Erdőmecske Vadászcsárda úszómedencéje napenergiával melegített. Kitűnő megvilágítása pedig alkalmassá teszi éjszakai fürdőzéshez is.
A kertben emellett még kiépített grillező, szalonnasütő és még halászléfőző is használatba vehető.
A sportolási lehetőséget pingpongasztal, lengőteke, tollaslabdaháló biztosítja és még gyermekhinta, kerti bútorok, kerti zuhanyzó és kempingágyak szolgálják a vendégek igényeit.

Az étkezés önellátó módon történik. A legközelebbi étterem és élelmiszerbolt Mecseknádasdon, illetve Pécsváradon található.

A közelben többféle kikapcsolódás várja az érdeklődőket. Nyáron lovaglási, télen sí és szánkózási lehetőség vehető igénybe. Horgász napijegy igényelhető és vadászként vadászási lehetőségünk is lehet.
A túrázást kedvelők túrázhatnak, amit nem csak gyalog, de biciklivel és motorral is meg lehet tenni. A környező hegyek és erdők remek lehetőségeket rejtenek magukban.

AZ Erdősmecske Vadászcsárda több szolgáltatóval is együttműködési megállapodást kötött, ami 10% kedvezményt biztosít azoknak, akik rajtuk keresztül mennek. A részletekről a tulajdonosok adhatnak bővebb tájékoztatást.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

− 4 = 4