Horhaus Vendégház

 

A Horhaus Vendégház a Mecsek lábánál helyezkedik el, Pécstől alig 4 km-re. A környezetkímélő szállásban természetes narancsolajjal és méhviasszal kezelt bútorok, és natúr len textíliák várják a pihenni vágyókat. A kellemes melegről hideg időben a cserépkályha gondoskodik.

A kertben egy nagyon idős körtefa is várja a vendégeket. A Horhaus Vendégház 4 db mountain bike bicikli kölcsönzését is lehetővé teszi. A vendégek részt vehetnek a családi hobby kert munkálataiban is. Zöldség-, gyümölcsszedés, préselés, befőzés stb..

 

Remek nyaralást tartogat a vendégek számára a Horhaus Vendégház.
A Horhaus Vendégház környezetbarát módszerek sokaságát alkalmazza működése közben.

 

Nagy hangsúlyt fektetnek a környezettudatos technikák alkalmazására is. Ide tartozik a hulladék szelektív módon történő gyűjtése, a környezetbarát tisztítószerek használata, és a zöld hulladék komposztálása is. A kertben gyógy-, és fűszernövények is nagy számban megtalálhatóak. Emellett nagy hangsúly tevődik arra, hogy a helyi környezetre jellemző növények ültetése is megoldott legyen a kertben.

A vendégek nem csak a tájjellegű ételek ízét, de elkészítésének módját is megismerhetik. A népszokások őrzését is feladatául tekintik a háziak, amiknek igény szerint a vendégek is részesei lehetnek.

Az udvaron zárt parkoló, grillező és tűzrakó hely is helyet kapott. Emellé még kerti bútorok is a megszálló vendégek rendelkezésére állnak.

A Horhaus Vendégház kiválóan alkalmas biciklis, motoros, illetve gyalogtúrákra is. Horgászási lehetőség és edzőterem is várja a kikapcsolódni vágyókat. Emellett a közeli Abaliget cseppkőbarlang is felejthetetlen élményekkel szolgál.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

− 2 = 3