Illatosház

 

Az Illatosház a természet közepén különleges, egyedi szolgáltatásokkal is várja a vendégeit az Óbányán található szállás. Igény esetén reggelivel várják a vendégeket. A falusi vendégasztal lehetősége is adott. A 100 éves tornácos parasztház nagy udvarral és gondozott gyümölcsössel rendelkezik. Az udvaron a fűszerkert is sok új információval szolgálhat.

 

Az Illatosház egyedi pihenési lehetőséggel várja a látogatókat.
Az Illatoház különleges illatkamrával, aromaterápiával és egyedi tanácsokkal várja a vendégeit.

 

Az Illatosház egyediségét az adja, hogy a vendégek rendelkezésére áll egy illatkamra. Itt 12 különböző illatot ismerhet meg az érdeklődő. Sőt még az illatmemóriáját is alkalma van tesztelni. Aromaterápiás kezelésben is részesülhetnek a vendégek, ami szintén egy különleges szolgáltatás. A kezelés nyugodt környezetben, egyéni illat meghatározással történik.

Az érdeklődők akár meg is vehetik a helyszínen a saját kézzel gyűjtött és feldolgozott gyümölcsökből, gyógy-, és fűszernövényekből készült termékek hosszú sorát. Az ágyneműk antiallergén anyagokból készültek.

A résztvevők kézműves foglalkozásokon is részt vehetnek, illetve kézműves termékek megvásárlására is lehetőség van. A kertben grillező és nyársaló hely is segít az étkezések változatosabbá tételében. A személygépjárművek parkolási lehetősége adott.

A közelben kiváló lehetőség van biciklis túrák kivitelezésére. Emellett a gyalogtúrák is remek lehetőséget rejtenek, hiszen a közelben rengeteg látnivaló van. A kilátóktól kezdve, a várakon át egészen a több száz éves templomokig mindent megtalál az ide utazó. Utunk során több vadon élő állattal is találkozhatunk a jelentős populációjuk okán.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

14 − = 8