Kis Csicseri Vendégház

 

A Kis Csicseri Vendégház az Ormánságban, Diósviszlón található. Kitűnő kiindulópont a szállás, hiszen a közelben fekszik Pécs, Harkány és Siklós is. A Kis Csicseri Vendégház egy falu széli szállás. A lakóhelyet igényesen parkosított terület veszi körül, ahol a gépkocsival érkező vendégek elhelyezhetik az autóikat.

 

Remek pihenést biztosít a Kis Csicseri Vendégház.
A Kis Csicseri Vendégház egy csendes és nyugodt faluszéli szállás.

 

Az udvaron kemence és nyársaló hely segítségével készíthetnek finom falatokat a látogatók. A Kis Csicseri Vendégház szolgáltatásaihoz hozzátartozik az, hogy kérésre a vendégek részére sült finomságokat készítenek. Ilyen ínyencfalat a sült malac, különféle rétesek, kenyérlángos, parasztlepény és a prósza. Előzetes egyeztetés alkalmával étkezést és gyermekfelügyeletet is biztosítanak a szállásadók.

Az udvar kifejezetten gyermekbarátnak mondható. Az itt található homokozó, mászóka, hinta és nádkunyhó biztosítja a felejthetetlen kikapcsolódás a piciknek. Amennyiben igény mutatkozik rá, úgy a vendégek bekapcsolódhatnak a falusi élet mindennapjaiba. A konyhakert termései, a birtokon található gyümölcsös a látogatók számára is fogyasztható.

Az aktív kikapcsolódást lehetővé teszi a környék számos látnivalója és nevezetessége. A szomszédos Harkány strandja és gyógyfürdője biciklivel is könnyedén elérhető. Siklóson a siklósi vár egész évben állandó vagy időszakos kiállításokkal várja az idelátogatókat.

A közeli Pécs városa hemzseg a felfedezni valótól. A pécsi bazilika, rengeteg múzeum és kiállítás várja a turistákat. A Máriagyűdön található templom igazi zarándokhelynek számít. A közelben horgászási lehetőség is adott.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

99 − 96 =