Kőkapu Vendégház

 

A Kőkapu Vendégház egy több mint 100 éves építményt testesít meg. A műemlék felújításának köszönhetően bárki megszállhat ennél a szállásnál, aki szeretne egy olyan egyedülálló környezetben megpihenni, ahol a múlt, a jelen és a jövő egyesül egymással. A régi idők szépségei keverednek a mai modern kor igényeivel és kényelmi funkcióival.

 

A Kőkapu Vendégház alig 5 km-re fekszik Pécstől.
A Kőkapu Vendégház egy műemlék kategóriájú felújított épületben nyújt szállást a látogatóknak.

 

A Kőkapu Vendégház mindössze 5 km-re fekszik Pécstől a festői szépségű Cserkúton. Itt egyszerre élvezhetjük a város közelségét, ugyanakkor a falusi nyugalmat is átélhetjük. A vendégház egy 1700 nm-es telken található, ahol zárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére.

A természet és a kulturális turizmus hívei egész évben megtalálják a számításukat a Kőkapu Vendégházban. Az év egész részében kiváló látnivalót nyújt a Mecsek és a Duna Dráva Nemzeti Park területe, valamint Pécs és annak vonzáskörzete is, úgymint Szigetvár, Mohács, Villány és Siklós.

A vizek szerelmesei több termálfürdő közül is választhatnak, sőt akár horgászási lehetőségek is adottak a közeli élővizekben. Az udvaron bográcsozási lehetőség és kemence is adott. A vendégek szükség esetén félpanziót igényelhetnek.

A falu egyik büszkesége az Árpád kori templom. A több száz éves építmény büszkén magasodik a falu épületei fölé. Cserkút a Nyugat-Mecsek Tájvédelmi Körzet szomszédságában fekszik. A környező erdők rengeteg felejthetetlen túraútvonalat rejtenek az aktív kikapcsolódást előnyben részesítők számára.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

79 − = 69