Menedék Ház

 

A Menedék Ház egy nagyon kellemes és hangulatos szállás. A Zengő lábánál fekszik, ami a Kelet-Mecsek legmagasabb pontja. Szemet gyönyörködtető ónémet bútorokkal van berendezve. Az erkélyről gyönyörű kertek látványa fogad, amik körbeveszik a szállást.

 

A Menedék Ház igényes és kényelmes szállással fogadja a látogatókat.
A Menedék Ház Jó kiindulópont lehet a környék gyógy-, és termálfürdőihez.

 

A vendégek igényeinek megfelelően házias reggeli kérhető. A kertben fűszerkert teszi változatossá az udvart. Ugyanitt adott a grillezési és a nyársaló hely is, ami szintén a vendégek kellemes benyomását emeli. A portán egy kutya és két macska is található, de a vendégek is hozhatnak magukkal kisállatot.

Jól felszerelt pihenőkerttel rendelkezik a porta, ahol a kicsiknek játszóudvar, játékok és különféle sporteszközök állnak a rendelkezésére. A parkolási lehetőség a telken belül biztosított. A vendégek egy biogazdálkodás működésébe is bepillantást nyerhetnek.

A környező vidék kiválóan alkalmas arra, hogy gyalogtúra keretében bebarangoljuk. A faluból több túraútvonalon is elindulhatunk. Az egyik legkedveltebb célpont a Zengő csúcsa, ahol még egy kilátós is fogadja a turistákat.. A terület állatállomány, ritka és védett növényei éppúgy vendég marasztalóak, mint a régi idők ízeit felelevenítő házias ételek. A friss és hűsítő források jó segítséget nyújtanak a hosszabb séták során.

A környéken termál és gyógyvizes fürdők találhatók, de érdemes a szomszédos Pécsvárad várába is ellátogatnunk. A faluban található egy több száz éves templom is, amit érdemes felkeresni.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

43 − 38 =