Nefelejcs Vendégház

 

A Nefelejcs Vendégház Diósviszlón várja a vendégeket. A település több mint 700 fős lakossal rendelkezik. A község református templomát és az 1. Világháborús emlékművet is érdemes megnézni.

 

Kellemes pihenés vár Diósvizslón a Nefelejcs Vendégház vendégeire.
A Nefelejcs Vendégház házi készítésű termékekkel és igény esetén kézműves foglalkozással is várja az érdeklődőket.

 

A Nefelejcs Vendégház udvarában igényes gyep várja a látogatókat, ami a gyermekeknek remek lehetőség labdás játékokhoz. Emellett több kint játék is várja még a gyerekeket. Ilyenek a lengőteke, homokozó, hinta.  A gyümölcsfák kellemes árnyékában pihenni, míg a napozóágyakon napozni tudnak a vendégek. Ugyanitt a sütési, bográcsozási lehetőség is adott a látogatóknak. Grillező és nyársaló hellyel is rendelkezik a szállás. A zárt parkolás is megoldott a szálláson.

A Tulajdonosok a közelben laknak, így az általuk nevelt csirkék, libák, vadkacsák, bikaborjúk, sertések és a Szilaj nevezetű póni is megtekinthető. Sőt a gyermekeknek lehetőségük van a pónin lovagolni is.

A vendégek igényei szerint a Nefelejcs Vendégház házi készítésű saját termékekkel várja az idelátogatókat. Az udvaron saját fűszerkertet is szemügyre lehet venni.

A közelben horgászási lehetőség van, illetve a közeli Dráva Nemzeti Park is remek lehetőségeket rejt magában.

Előzetes egyeztetés alapján rengeteg kézműves program is várja a látogatókat. Nemezelés, üvegfestés, mézeskalács készítés, bőrdíszmű bemutató, fafaragás, íjászat, fazekas bemutató, kovácsolás és középkori harci bemutatók közül válogathatnak a vendégek.

A közeli településeken számos múzeum, kiállítás, vár, dóm, akvárium és terrárium várja az érdeklődőket.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

70 − = 61