Öreg Dráva Vendégház

 

Az Öreg Dráva Vendégház Drávasztárán egy kis Dráva melletti településen található. A kistérség fővárosa Sellye alig 7 km-re fekszik a vendégháztól. Kellemes, csöndes és nyugodt környezet várja a pihenni vágyókat. A vendéglátás alapja a tulajdonosok parasztudvarán megtermelt termékekből előállított ételek. A tulajdonosok helyi konyhája kiválóan kielégíti a legkülönfélébb igényeket is. Vegetáriánus, diétás, de akár gyerek adagokat is kérhetünk.

 

Az Öreg Dráva Vendégház változatos programokkal várja a nyaralókat.
Az Öreg Dráva Vendégház egészséges étkezést biztosít a családunknak a nyaralás ideje alatt.

 

A családias étkezéseket hagyományos úton előállított terményekből készítik el. Az étel elkészítéséhez csak saját illetve helyi termelők által megtermelt hozzávalókat használnak fel. A portán folyamatosan lehet kecsketejtermékeket fogyasztani: tej, sajt, túró.

A házban kizárólag fenyőbútorok találhatóak, a fűtés búbos kemencével van megoldva. A parkolási lehetőség az udvaron adott. Kerti sütésre, főzésre lehetőség van, amihez az alapanyagokat a hagyományos parasztudvarból és zöldségesből biztosítja a szállásadó.

A környéken horgászati és vadászati lehetőség is biztosított. Gyalog, kerékpár és kenu túrákat igény esetén a vendégek számára szerveznek. Az országos kék túraútvonalra a községből könnyen rácsatlakozhatnak az ez iránt érdeklődők. Kenu túrákból rendelkezésre áll egy illetve két napos változat is. Igény esetén, teadélutánon és fűszerismereten is részt vehetnek a vendégek. Sőt a helyi parasztgazdaság működésébe is be lehet kapcsolódni.

A közelben számtalan lehetőség várja az Öreg Dráva Vendégház látogatóit. Érdemes ellátogatni Szigetvárra, Harkányra, Máriagyűdre vagy akár Siklósra is, hiszen rengeteg látnivaló várja a turistákat.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

+ 88 = 95