Pataki Vendégház

 

A Pataki Vendégház kényelmes, nyugodt elhelyezést biztosít a túrázni és kikapcsolódni vágyóknak, de akár a nemzetiségi gasztronómia, népművészet, fesztiválok, és rendezvények résztvevőinek is. Mecseknádasd túlnyomó többsége vendégszerető sváb ember, akik hangulatos és kellemes kikapcsolódást biztosítanak az ideutazók számára.

 

A Pataki Vendégház csendes, nyugodt környezetben segít ellazulni.
A Pataki Vendégház Mecseknádasdon várja a vendégeket.

 

Az udvaron lehetősége van arra, hogy a gépkocsival érkezők biztonságos, zárt helyen parkolhassanak. A kertben grillező és nyársaló hely is a vendégek kényelmét hivatott szolgálni. A környező terület növény és állatvilága hihetetlen módon gazdag, ami csak arra vár, hogy felfedezzék. A Kelet-Mecsek tájvédelmi körzet a falu határánál kezdődik, ami szintén az érintetlen természet felfedezésére invitálja a nyaralókat.

A Schlossberg hegy több látványosságnak is helyet ad. A püspöki kastéllyal szemközti dombon lévő romok egy román kori templom romjait takarják, amik a XIII. századhoz köthetőek. A hegy tetejére egy kilátót építettek, amin az egész környező vidék megtekinthető. A kilátó melletti pihenő helyen esős időben is menedéket találunk, de a kijelölt tűzrakó helyen az arra vállalkozók szalonnát is süthetnek. A kilátótótól nem messze található a Török kút. Ez a forrás a hegy lábánál található tölgyfalevelű tavat táplálja. A kilátóval egy időben épült ki az erdei iskolások számára egy tanösvény. Ez a túraútvonal táblákkal illusztrálva mutatja be a környék növény és állatvilágát az érdeklődő emberek számára.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

9 + 1 =